DOLAR : 43,87₺
EURO : 51,63₺
STERLİN : 59,09₺
GRAM : 7.364,23₺
ÇEYREK : 12.148,28₺
CUMHURİYET : 48.225,00₺
3.Sayfa

İstediği güne randevu alamayan hasta doktoru dövdü

Eklenme: 20.02.2026 - 10:15 Güncelleme: 20.02.2026 - 10:18

İstediği güne randevu alamayan hasta göz doktoruna saldırdı. Saldırıya uğrayan doktor o gün 72 hastaya bakmıştı.

İstediği güne randevu alamayan hasta doktoru dövdü
Reklam alanı

Selçuk Devlet Hastanesi’nde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Uğur Kahraman, bir hasta tarafından saldırıya uğradı.

Selçuklu Kaymakamlığı'nın yaptığı açıklamada gün içerisinde 72 hastayı muayene eden uzman doktorun, randevusuz muayene talebinde bulunan bir kişiyi ertesi gün için planlamasına rağmen saldırıya maruz kaldığı bildirildi.

SALDIRGAN GÖZALTINDA
Saldırganın gözaltına alındığı ve hakkında adli işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

Kaymakamlık açıklamasında, her şartta sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceği vurgulanarak, Dr. Uğur Kahraman’a ve tüm sağlık camiasına geçmiş olsun dilekleri iletildi.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 1
😊 0
😡 3
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorum Yap