DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Bahar çiçekleri Kapadokya'ya renk kattı

Eklenme: 07.04.2021 - 15:22

Reklam alanı

NEVŞEHİR (AA) - Kapadokya'da baharın gelişiyle açan çiçekler, peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla kaplı vadilerde güzel görüntü oluşturdu.


Doğal, tarihi ve kültürel güzellikleriyle bilinen UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Kapadokya'da, ilkbaharda güneşin yüzünü göstermesiyle açan çiçekler turizm merkezine renk kattı.


Peribacaları arasında boy gösteren çiçekler, yerli ve yabancı turistlerin gezi güzergahındaki manzarayı da renklendirdi.


Göreme Açık Hava Müzesi'ni ziyaret eden turistler, baharın hediyesi rengarenk çiçekler arasında yürüyüş yaparken hatıra fotoğrafı çektiriyor.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap