Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Yükselişteki Konyaspor

17 Wednesday 2023
Konyaspor’un ligde rekabeti yüksek maçlar yaptığı takımlardan biri de Alanya takımıydı. Bu rekabette iki maçlık yükselişten sonra geçen hafta Kayserispor karşısında durgun bir görüntü veren Konyaspor’un hangisi yer alacaktı? Durgun Konyaspor mu, yükselişteki Konyaspor mu?
Maç başladığında yükselişteki Konyaspor’un izlerini taşıyan görüntü çok geçmeden Cebrail’in sağ taraftan kalitesi fazlasıyla yüksek ortasıyla gelen Pozuelo’nun golü ile daha belirginleşti. Kanat ortalarında verimsizlik yaşayan Konyaspor’un böyle kaliteli bir orta ile golü bulması anlamlı ve değerliydi.

Asistleri ile öne çıkan Guilheme’ye Alanyaspor  kalecisinin arkadaşına oyunu başlatmak için eliyle yuvarladığı toptaki anlaşmazlık ve ayarsızlık yeni bir asistin kapılarını aralarken Guilherme de Alanyasporlu futbolcuların arasından geçen ölçülü, nokta pas olarak kaliteli bir asist gerçekleştirdi. Soner gelen asistte golü atmakta zorlanmadı.

Alanyaspor bu rekabette var olmak istiyor, yüksek mücadele sergiliyordu. Aslında iyi fırsatlarda yakaladılar. Bu fırsatları ya istediği gibi değerlendiremediler ya da kaleci Sehiç etkili oluyordu. Bu çabalar arasında Konyaspor Alanyaspor ceza sahasına etkili girerken en son Pozuelo’nun şutu rakip oyuncuya çarpan Alanyaspor kalesinde Konyaspor’u üçüncü golü olma olgularına hizmet ediyordu.

Konyaspor adına golle sonuçlanması ihtimali yüksek pozisyonlar da vardı. Bununla birlikte gol adına işleri yolunda giden Konyaspor ile gol için istediklerini elde edemeyen Alanyaspor vardı. Alanyaspor kalesine girmede daha istekli, Konyaspor kalesine girmede isteksiz toplar vardı sanki sahada… Şu da var ki her türlü şartlarda maçı kazanmayı fazlasıyla hak eden, maçtan galip ayrılacağı izlemini net ortaya koyan Konyaspor mücadelesi ve etkinlikleri vardı. Alanyaspor istediklerini yapabilse de Konyaspor yine galip gelirdi. Top işleri Konyaspor adına daha kolaylaştırdı.

Özlediğimiz, aradığımız, övgüyü hak eden bir Konyaspor izledik. Olumsuzluklarda eleştirdiğimiz gibi yeri geldiğinde övmekten zevk alacağımız teknik direktörün etkisini de ortaya koyan bir mücadele olması da sevindiriciydi genç futbolculara yeterli süre vermemesini eleştirmeye devam ederek. Selam ve dua ile… 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English