Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Yolun sonu görünüyor

04 Monday 2022
Sezon sonuna yaklaşıldığı haftalarda alınan sonuçların sıralamaya daha fazla etki edeceği maçlar oynanacak. Göztepe maçı da Konyaspor için bu tarz maçlardan biriydi.Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetten sonra kırılma yaşamadan, yeni başlangıç yapmak için önemli bir maç olacaktı. Diğer yönüyle ligde kalma adına dirençli bir Göztepe takımı olması ihtimaline karşılık kazanma zorunluluğunun getirdiği sıkıntıları yaşayan bir takım olma ihtimali de hayli yüksekti.

Kazanma zorunluluğu ile istekli başlayan Göztepe daha ilk dakikalarda çıkışta kaptırdıkları topun arkasından gelen gole engel olamayınca oyundaki psikolojik üstünlük Konyaspor’a geçti.Rakibe fırsat vermeyen defansif anlayışına rakibinin yapacağı hatalardan oluşacak fırsatları kovalayan Konyaspor, büyük hata yapmadığı sürece bu maçı kazanacağı izlenimini maçın başlarından itibaren derin bir şekilde hissettirdi.

Sağ kanatta topun hangi takımda kalacağı belirsizliği yaşanırken Konyaspor kaptığı topla etkili olabileceği bir atak geliştirerek rakibini dengesiz yakalayarak kolay gol atacağı fırsatı ikinci deneme ile gole dönüştürdü.İlk yarı sonlarına doğru gelen kırmızı kartla eksilen Göztepe karşısında avantajları tamamen eline geçiren bir Konyaspor vardı artık.

İkinci yarı ile önemli bir direnç koymaya çalışan Göztepe sonuç elde etmenini uzağında kalırken Konyaspor, gol atma olasılığı fazlasıyla yüksek önemli ataklar yakaladı. Atakların bitişi başlangıcı kadar etkili olmayınca önemli fırsatları kolayca harcayan bir Konyaspor görüntüsü ortaya çıktı.Ataklar kolayca harcanırken Bytyqi aldığı topla kendi geliştirdiği atağı yaptığı hareketlerle rakibin dengesini bozarak sürükledi ve topla rakip ceza sahasına girerek golünü attı. Kendin pişir kendin ye tarzında gelen gol izleyenlere zevk veren bu maç özelinde en güzel enstantanelerdi.

Seonun sonunda alınacak sonuca en çok etki edeceğini düşündüğüm bu haftayı rahatça atlatan Konyaspor önemli bir eşik atladı. Alınan bu galibiyetle elindeki avantajı kullanabileceğine güçlü şekilde inandıran bir Konyaspor oluştu ve bunu kullanabilecek sıralamayı ikincilikle bitirmeye çok yakın Konyaspor var. Öyle ki kalan yedi maçı da hem oyun hem ruh hali ile kazanma potansiyeli olan Konyaspor var. Tüm maçlarını kazanamasa bile ikinciliği elde edecek sonuçları almaya yakın bir Konyaspor var. Selam ve dua ile…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English