Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Yeni sezona merhaba

17 Ağustos 2015

Haydi Bismillah..

2015-2016 Spor Toto Türkiye Süper Ligi diğer adıyla Hasan Doğan Ligi start aldı.

Torku Konyaspor ilk maçında kendi sahası ve muhteşem seyircisi önünde 1-0 geriye düştüğü Akhisar Belediyespor karşısında skoru 1-1’e getirerek en azından lige yenildi ile başlamaktan kurtuldu.

Bu durumda alınan bir puana sevinsek mi, yoksa üzülsek mi bilemiyoruz.

Genelde ligin ilk haftalarında takımlar tam olarak lige tam hazır bir görüntüyü sahaya yansıtamıyorlar. Bu takımlardan biri de bizim takım olduğu görüldü. İnşallah bu süreç fazla uzun süreli olmaz.

Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısında konuk ekibin baskılı ve istekli oyunu kendini gösterirken, bu ibre ikinci yarıda Torku Konyaspor’a kaydı. Durum böyle olunca da her iki takımda üstün oynadıkları dönemde golü buldu.

Konyaspor’da kanatlardan bir tek bile olsun atak geliştiremedi. Torje ile Djalma’nın yeri doldurulamamış. Orta sahadan gelişen ataklarda da birkaç pozisyon haricinde kayda değer bir pozisyon yoktu.

Kaleci Kaya Tarakçı hatalı yediği golü, kurtardığı mutlak 3 gollük pozisyonla telafi etti.

Akhisar Belediyespor’un daha atak ve diri görüldüğü karşılaşmanın hakkı beraberlikti. Zaten maçta berabere bitti.

Ligin ilk haftasında eleştiri oklarını saplayıp, karamsar bir tablo çizmek istemiyorum. Ligin 5. haftasından sonra gerçek kadro yapısı ortaya çıkacağına inanıyorum.

Ligdeki diğer takımların maçlarına bakınca Antalya, Sivas, Kasımpaşa ve Beşiktaş’ın dışındaki tüm takımlarda sıkıntı var.

Ligin ilerleyen haftalarında daha iyi bir Konyaspor izlemek dileği ile yeni futbol sezonunun hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

 

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English