Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​ Yeni Golcü

27 Ağustos 2016

Yeni golcü dememin en büyük sebebi son zamanlarda göstermiş olduğu performası ve attığı gollerdir ve bunu sonuna kadar da hak eden bir oyuncu olması.

Bilindiği üzere Konyasporun belkide en önemli eksiği golcü bir forvet oyuncusuydu. Geçen sezon takım olarak 44 gol atan ve bu anlamda ligin orta sıralarında yer alan Konyaspor’da bitirici bir forvetin olmaması gol sayısının bu rakamda kalmasının en büyük sebeplerinden biridir.

Zira takımda bulunan forvet oyuncularından Rangelov geçen sezon 4 gol atarken, Bajic 5 gol atmış ve toplamda 2 forvet oyuncusundan 9 gol bulmuştur. Bu anlamda Ioan Hora Konyaspor’un tam aradığı özelliklerde bir santrafor olacak. Oyunda bencil davranmayan takım arkadaşlarına yardım eden bir oyuncu.

Geçen sezon Romanya liginde 35 maçta 19 gol atan ve bunu yanına da 4 asist ekleyen Hora, Konyaspor’un gol yükünü çekebilecek bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Rumen oyuncuların ligimizde çok az manada uyum sorunu yaşadığını ve çabuk adapte olduğunu düşünürsek bu sezon ligimizin golcü oyuncuları arasına ismini yazdırabilir.
 
Konyaspor'un Lig, Kupa ve UEFA Avrupa Liginde oynayacak olması da Hora’nın doğru bir transfer olduğunu gösteriyor. Yeri geldiği zaman kanatlarda da görev yapabilen oyuncu Aykut hocanın en büyük kozlarından biri olacak.

Dünkü maçta ki performansına gelecek olursak, aldığı süreye en verimli şekilde kullanan ve belkide şansızlığı yüzünden gölü bulamayan Hora, bu sezon forvet hattında ki rekabete renk katacak gibi gözüküyor. Hızlı oluşu ve araya attığı koşularla adeta Aykut Kocaman’a mesaj gönderen Rumen oyuncu bu sene taraftarın gönlünde taht kuracak gibi...

İnşallah takıma, Konya taraftarına, halkına ve en önemlisi de Türk futboluna, atacağı ve attıracağı gollerle hayırlı olur.



Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English