Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​YAŞANANLARIN ARDINDAN

22 Tuesday 2020
Dün gece Türk futbolu ve Türk sporu için bence kara gecelerden biriydi. Aynı gemide yol alan birçok insan birbirini desteklemek yerine birbirine köstek olarak bu kara gecenin yaşanmasında büyük rol oynadı. Futbolumuzun sadece futbol olarak kalması gerektiğini her defasında söylemeye çalıştım. Ama gördük ki ülkemizde bu durum çok farklıymış. Şimdi bu insanlara bu kadar şeyden sonra nasıl doğru haber sağlayacaksınız. Herkes şüphe ile yaklaşacak. Zaten kalitesi çok düşük bir lige sahipken, her hafta aynı hatalara farklı kararlar çalınırken nasıl anlatacaksınız ligimiz temiz diye…Madem böyle şeyler biliniyordu neden 2000’lerde, 2010’larda dile getirilmedi de şimdi dile getiriliyor. Biri çıkıp diyor ki şu kadar dil biliyorum bu kadar şey yaptım, biri diyor ki asıl sen öylesin, biri çıkıp diyor seninle programa katılmam bıktım, abi bunları daha önce niye demediniz. Artık temiz bir futbol istiyor Türk halkı. Kimsenin elinin değmediği, hak edenin kazandığı ve en önemlisi sadece futbolun konuşulacağı temiz bir lig...Bu vesile ile de görmüş olduk ki birçok insan futbolu bildiği için oralarda değiller. Oralarda olması istendikleri için oradalar. Emin olun bu ülkede birçok insan birden fazla yabancı dil biliyor ve eminim ki birçoğunun da masterı var. Anlayanın, bilenin ve en önemlisi hak edenin kazanması dileğiyle.
​Saygılarımla …

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Vahit

    Yazılanlara katılmamak elde değil. Artık sizler gibi yorumcuların sahnede olması gerek. Bundan sonra ki yazılarınızı da muhakkak takip etmeye çalışacağım. İyi çalışmalar.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English