Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​YANLIŞ OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ SONUCU BELİRLEDİ

31 Mart 2021
Grup maçlarına harika başlayan bizim çocuklar 2 farkla öne geçtikleri müsabakada kendi sıkalasının çok çok altında olan 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarında 10 maçta 3 gol atabilen Letonya ile kendi evimizde 3 gol yiyerek berabere kaldık. Futbolun yada sporun her türlü sonuca açık olmasından dolayı bu beraberlik çok şaşılası karşılanmamalı ancak beraberliğin nasıl geldiği tam olarak şaşılası bir konu… Taylan-Ozan-Okay-Caner orta saha kurgusu ile hoca ne yapmak istedi bende gerçekten merak ediyorum.

Hollanda maçında takımın imdadına Burak Yılmaz’ın yetişmesi ve oyuncuların motivasyonu maçı bırakmamamızı sağladı. Danimarka maçında ise stoperlerimiz çok ön plana çıktı. Ancak her iki maçta da yapılan değişikliklerden hiç ama hiçbir sonuç alınamadı. Sadece değişiklik yapıldı ve tabelade bir takım numaralar yandı. Letonya maçına ise açıkçası ben rotasyonlu bir kadro beklemiştim. Özellikle bazı oyuncularımız çok yorgundu. Okay gibi, Ozan gibi yada 35’lik Burak gibi… Hoca 2 maçta 90 dakika oyunda kalan Okay’ı gene 90 dakika oynatmak, adam 60.dakikada bitti hoca bitti göreceksin bunları buna rağmen oyundan kopmamaya çalıştı.

Yusuf ve Hakan ikilisi beraber oynayınca müthiş bir pas organizasyonu içinde oluyoruz. Bir kanattan diğer kanada oyun tek top ile dönebiliyor. Aynı zamanda çok büyük 2 şut tehdidi olan oyuncu ve muazzam oyun zekasına sahipler. Bu maçta ikisini aynı anda oyundan almak nedir sorarım. Oyun bağırıyordu zaten ben gidiyorum diye sen niye oyunun ipini biranda salıyorsun. Hakan’ın kasığı çekiyordu zaten bir önceki maçtan bunu görmüştük. Başlat madem tek Yusuf’la oyunu Caner’ini de çok mu oynatmak istiyorsun at kanada oyna 4-2-3-1 sistemini oyun çok mu sıkıştı al oyuna ikinci yarıda Hakan’ı çek maçın fişini. Ya da yok mu ya bizim şuan ki mevcut kadroda kanat oynayacak bir adam dur düşüneyim. Emre var, Deniz var, hiç bulamadın Orkun var demek ki var oyununu sen neden bozmaya çalışıyorsun.

Sonuç olarak ilk iki maçta ki avantajımızı tamamen çöpe attık net söylüyorum. Kimse kusura bakmasın bu konuda iyimser olamayacağım. Sen madem milli takım hocasısın takımı o şekilde yönet. Dünya üzerinde beklide şuan en iyi defans hattına sahip takımlardan biriyiz ama Letonya gibi düşük oyuncu profiline sahip bir takımdan 3 gol yedik. Kimse kusura bakmayacak bu beraberlik tamamen Şenol Güneş’e yazar. Hala inanamıyorum ya Taylan-Ozan-Okay-Caner bu adamlar beraber nasıl oynasın hoca bir kanattan diğer kanda top 4 pasta geçti 4 pasta. Orkun var al oyuna. Emre var al sol iç olarak oynat, oynuyor bu adamlar takımlarında hoca oynuyor. Bağıra bağıra maçı kendi elimizle bu hale getirdik.

Mert Müldür’ü de tebrik etmek istiyorum milli takımımız adına maçın en iyisiydi. Umarım bu puan kaybı hocanın bazı şeyleri olmayacağının farkına varmasını sağlar.

Saygılarımla…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Konyasporlu

    Yorumlara Aynen katılıyorum ilave olarak Letonya maçına çıkan 11 futbolcunun en az yarısı rotasyona girmeliydi.. çoğu yorgun ve isteksiz oynadı zaten halbuki hiç oynamamış zıpkın gibi yedeklerimiz vardı onlarla başlayıp duruma göre 2. Yarı as oyuncuları alabilirdi hoca..belkide farklı galip gelecek o oyunculara hiç ihtiyaç duyulmayacakti..bir çuval incir berbat oldu yazık oldu.. (ilk 2 maçın yıldızı Burak mesela 90 dk gezdi durdu bir sürü pozisyonu ezdi harcadı.. başla enesle ihtiyaç olursa 2.yari al buraki)

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English