Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Ya Konyaspor düşseydi

27 Mayıs 2024

Baskı...
Stres...
Heyecan...
Mücadele...
Sevinç...
Üzüntü...
Her şeye açık maçtı... Beklentimiz Konyasporlu futbolculardan yüksek noktada mücadele etmesiydi.

Olmadı. Mücadele yoktu. Yine de mağlubiyet olabilirdi ama böylesi mücadelesiz kaybetmek yakışmadı.

Konyaspor ligde kaldı. Çılgınlar gibi sevinmem gerekiyor ama sevinemedim. Böylesi ruhsuz, mücadelesiz, teslimiyet içinde etkisiz kalan futbolcuların oyunu sevinmemi elimden aldı.

Trabzonspor maçını kazandı da ligde kaldık. Ecel terleri içinde takip edilen bir maç oldu. Kendi futbolcularımızdan ümidi kesip başka takım futbolcularının mücadelesine tutunmaya çalışmanın ağır talihsizliğini yaşadık.

Ligde kaldığımız için tebrikler silsilesi dile getirip yazmam gerekir belki ama dilim varmıyor. Dilim varsa elim engelliyor. Nasıl bir futbolcu gurubumuz varmış ki böylesi bir gecede düşüncelerimizi allak – bullak edebiliyorlar.

Ola ki Konyaspor düşseydi şehir düşecekti bu net... 

Konyaspor’a sayısız hakem hataları yapılırken Konyaspor’un hakkını savunma pozisyonunda olup savunamayanlar da düşecekti. 

Geçmişte Konyaspor sayesinde tanınıp işini büyüten ama şimdilerde Konyaspor’a karşı duyarsız kalan varlıklı iş adamları da düşecekti.

Kibriyle mağrur, Konyaspor’un en çok futbolcu satarak çok para kazandığı, en çok sponsor gelirlerinin olduğu, yetmemiş arsanın satıldığı dönemde Konyaspor’u borca gark etmiş Fatih Özgökçen ve ceosu da düşecekti.

Seçilirken ilk demeci dönemin Konyaspor yöneticilerinden hesap sormak olan ama uzun süredir devam eden olumsuzluklar silsilesine rağmen gıkı çıkmayan il başkanı da düşecekti.

Mevcut yönetim... Her şeyleriyle mücadele ettiler. Maddiyatlarını fazlasıyla harcadılar. Zamanlarını Konyaspor’a adadılar. Tüm Konya’nın yükünü sırtlandılar. Çalıştılar, çırpındılar. Tüm iyi düşünceli gayretlerinin yanında büyük hatalar da yaptılar. Onlar da düşecekti.

Sahi Konyaspor düşseydi kimlerin umurunda olurdu ki?...

Selam ve dua ile...

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English