Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​ VEDALARIN MAÇI

04 Sunday 2017
                                                     
Konyaspor sezonun son maçında Galatasaray’a 2-1 kaybetti. Ancak bu maç tamamen bir formalite maçı olmaktan öteye geçmedi. Ancak her iki takımda oynadıkları güzel oyunla adeta maçı anlamlandırmaya çalıştılar. Bu sonuçların ardından Konyaspor bu sezonu topladığı 43 puanla 9.sırada tamamladı ve geçen sezon ki başarısının bu anlanda gerisinde kalmış oldu. Türkiye Kupası ise Konyaspor tarihinin en önemli kupası olarak tarihe geçti. Geçen sene oynanan yarı finalin ardından bu sene alınan kupa ile birlikte Konyaspor sezonu fazlasıyla telafi etti ve bir kez daha Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazandı. 

Maçtan çok her iki takımda veda edecek olan kişiler konuşuldu. Konyaspor’da tarihin en önemli başarılarını kazanan ve adını tarihe altın harflerle yazdıran Aykut Kocaman yönetimden müsade isteyerek isminin özdeşleştiği takım olan Fenerbahçe SK’ne imza atmak için takıma taraftara ve şehire veda etti. Bunun yanı sıra Konyaspor’da sözleşmesi biten ve sözleşme yenilenmeyecek bir çok oyuncu olduğunu biliyoruz. Galatasaray cephesinde ise bir dünya yıldızı daha yolunu Asya kıtasını cevirerek Japonya’nın yolunu tuttu. Brumanın ise RB Leipzig kulübüne 15-18 milyon EURO civarlarında transfer olacağı ve transferinin bir kaç gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Peki önümüzdeki günlerde Konyaspor’u neler bekliyor. Öncelikli olarak bir an önce teknik ekip şekillenmeli ve çok geç kalınmadan teknik ekibin istekleri doğrultusunda kadro derinliği ve kadro istikrarı sağlayacak oyuncular takıma kazandırılmalı. Bu oyuncular transfer edilirken de geçen sene bir tecrübe olsun dediğimiz Avrupa Ligi düşünülerek araştırılmalı ve ona göre bir rota çizilmeli. Bir diğer önemli konu ise mevcut kadro içerisinde ki kaliteli isimleri muhafaza edebilmek. Yüksek meblağlara oyuncu satacaz derken kadronun iskeletinin bozulması Konyaspor cephesinde yaşanabilecek en olumsuz gelişmelerde biri durumunda.

Her haliyle inişli çıkışlı bir sezonu Türkiye’nin futbolda en büyük 2.kupasını alarak tamamlayan ve Avrupa Ligi’ne üst üste 2.kez gruplardan başlayacak Konyaspor için sezon başarılı bir şekilde sonlanmıştır. Bu başarıda ki en büyük pay sahibide şüphesiz Aykut Kocaman’dır. Kendisine Konyaspor’a ve şehire verdiklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Bir diğer övgü de oyunculara. Sezon boyunca 40’dan fazla müsabakaya çıkarak ellerinden geleni yapmaya çalıştılar ve sezonu bir kupayla taçlandırdılar hepsinin emeğine, yüreğine sağlık. Ve tabiki de taraftarı unutmadık. Milli takım taraftarı sıfatını alan Konyaspor taraftarı ve halkıda bu sezon takımın hep arkasında durdu hep takımı ateşlemeye çalıştı. Onlarada teşekkür ederiz. Yeni sezonda yeni başarılar kazanabilme ümidiyle ...

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English