Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Torku, sporda da marka

29 Monday 2013

Konya Şeker, “TORKU” adı ile ürettiği mamüllerin dışında, SPORDA da MARKA olma yolunda, hızla ve emin adımlarla zirveye doğru tırmanıyor.
Geçtiğimiz yıl 130, bu yıl da 160 ülkenin televizyonlardan naklen izlediği, 49. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda, Torku Şekerspor, ülkemiz ile birlikte “KONYA” adını, 8 gün boyunca  adeta tüm dünyaya ezberletti.
Türkiye’nin kıtalararası tek takımı olan Konya Torku Şekerspor, ülkemizi temsilen katıldığı uluslararası böylesine muhteşem bir organizasyona, Alanya’dan başlayan ve İstanbul’da sona eren 8 etap boyunca damgasını vuran tek takımdı.
Öylesine mutlu olduk, öylesine gururlandık ki, tarifi ne mümkün…
Ülkemizin sahillerinin karış karış tanıtıldığı ve gündüz naklen, gece de tekrarında milyonlarca insanı televizyon başlarına kilitleyen nefesleri kesen bu yarış, Konya’nın bağrından doğan 25 yaşındaki Mustafa Sayar’ın birinciliği ile mutlu sonla noktalandı.
Konya’nın ekonomiden spora, yükselen değeri olan Torku, şimdide bu başarısı ile Türkiye’nin gündemine oturdu.
Büyük hayaller, küçük yürekli insanlarla yaşanmaz..
Bu başarının altında, dev yürekli insanlar var. Bu insanların başında da, Konya için bir şans olan Recep Konuk gibi bir beyin var. Böyle bir adamın olduğu yerde başarısızlıktan söz etmek ne mümkün ki?..
Tebrikler Recep Konuk..
Tebrikler Konya Şeker..

***
Torku Konyaspor play-off yolunda hedefe doğru gidiyor.
Manisaspor karşısında ilk yarıda ortaya koyduğu oyunu ile bir anda hayallerimiz yıkan Yeşil Beyazlıların ikinci yarıdaki güzel oyunu galibiyeti getirdi. Belki de attığı golden fazlasını da kaçırdı.
Böylesine finale yaklaşılan maçlarda, güzel oyun değil, puan hesabı yapılır. Torku Konyaspor da aynen bunu yaptı. İki attı, üzerine yattı. Oyunu kendi istediği doğrultuda yönlendirdi.
3 puan alarak da hedefe bir adım daha attı..
Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor Süper lig biletini aldı..
Düşen iki takım da aşağı yukarı belli, sıra üçüncü de..
Ancak play-off için kıran kırana takımların mücadelesi son haftanın son 90 dakikasına kadar devam edecek.
Umarız Konya olarak biz, play-off’u son haftaya kalmadan garantileriz.

***
Anadolu Selçuklu’da son haftaya kalmadan ligde kalmayı garantiledi.  
İnşallah yöneticiler bu sezonun başarısızlığından ders çıkarırda, gelecek yıl hedefi büyük olan bir takım kurmak için şimdiden gerekeni yapmaya başlarlar.
Bakın; Kayseri’nin Süper Ligde bile iki takımı oldu. Konya olarak biz Torku Konyaspor’u Süper Lige, Anadolu Selçukluspor’u da bir üst lige çıkaramazsak ayıp olur.
Bu ayıptan bir an evvel kurtulmak gerekir..

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English