Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​ Top kendindeyken Goller Yemek

16 Monday 2023
Dünya Kupası arasından sonra oynadığı üç maçın altı yarısından sadece bir yarısını Karagümrük maçının ikinci yarısında iyi futbol sergileyen Konyaspor vardı. Bjk karşısında da iyi futbol oynayacak Konyaspor’un olacağı düşüncesiyle Konyaspor’dan galibiyet beklentim vardı. Bjk’nin sezonu etkileyecek kritik bir maç oynayacak olmasının riskli oynaması ve bu riskli oyunun da Konyaspor’un galibiyetine katkı sağlayacağı düşüncesindeydim.Maç başladığında kaleci Mert’in ikramıyla gelen gol Konyaspor’un galibiyeti için her durumu olgunlaştırmıştı. Artık daha fazla risk alacak rakip karşısında Konyaspor için daha fazla pozisyonlar üretebilme ihtimali artmıştı.

Golden sonra oyun olarak istediklerini yapamayan Konyaspor varken net pozisyonlara giren fakat bir türlü kaleyi bulamayan Bjk atakları vardı. Bjk önemli ataklar üretiyor fakat yine kendileri topu dışarı atarak bu atakları sonuca dönüştüremiyordu. İlk yarının sonunda Konyaspor maçın en net pozisyonunu yakalarken değerlendirememesi bu maçın sonucunu etkileyen en önemli pozisyondu. İkinci yarıya önde giren ve beklediğim iyi futbolu sergileyen, rakibinin risklerini değerlendirip etkili ataklar üreten Konyaspor oyunu gerçekleşmeye başlayınca Konyaspor’un galibiyetine olan inancım fazlasıyla artmıştı fakat bu önemli atakları ve net pozisyonları sonuca dönüştüremeyen Konyaspor kendi sonunu hazırlamaya başlıyordu.

Kötü oynadığı ilk yarıyı önde kapayan iyi oynadığı ikinci yarıda rakip kalede verimsizliğe teslim olup iki golü kalesinde gören Konyaspor’u anlatmak zor. Şu var ki yenilen ilk golde top kendisindeyken etkili atak geliştirebilecekken basit oynamak ve oyunu hızlandırmak yerine anlamsız şekilde topu ayağında tutan Paz rakibin golüne en önemli katkıyı veriyordu. Yine son dakikada Amir’in çıkarken kaptırdığı ikinci golün başlangıcı oldu.  Konyaspor kazanabileceği maçı yapılmaması gerekenleri yaparak, top kendindeyken yediği gollerle mağlubiyeti  kendi eliyle hazırlamış oldu. Selam ve dua ile… 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English