Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Suçu Gelin Etmişler Damat Bulamamışlar

28 Saturday 2023
Konyaspor'un geldiği nokta maç kazanabilme umudunun çok uzağında kaldığı bu günlerde gönülleri terk edemeyen umutlar boşa çıktı. Maç öncesi öngörüler gerçekleşirken Konyaspor'daki kötü gidişat daha da derinleşerek devam ediyor.

Suç gelin edildi damat aranıyor ama bir türlü bulunamıyor. Konyaspor'u yönetenlerin hafta içi yaptığı basın toplantısı bunu gösteriyor.

Yönetime göre bu başarısızlıkta taraftar ve şehir suçlu. Açıklamalarından ben böyle anladım. Hiç sorumluluk almadan hatta tehdit eder bir üslubun hakim olduğu basın toplabtısı ile sanırım Konyaspor'un sorunlarını çözeceklerini düşünüyorlar.

Başkanın  Konyaspor'a gelmek isteyen çok hocanın olduğunu söyleyip arkasına Aykut Kocaman'ın takım yapısına uygun bulunmadığı ve düşünülmediği yönünde açıklaması dikkat çekiciydi.

Herkes Aykut Kocaman'ın Konyaspor'a gelmek için haber gönderdiği ama yönetimin tercih etmediği gibi bir anlam çıkardı. Bu planlanmış bir durum muydu bilemem...

Aykut Kocaman'a teklif gitse bile kanaatimce çok yüksek ihtimal kabul etmezdi. Dahası Aykut Kocaman haber gönderecek yapı ve karektede olan bir kişilik değil.

Bununla ilgili Rıdvan Dilmen çalıştığı kanalda cevap niteliğinde yorum yaptı. Doğrusu Konyaspor'un ve yötecilerinin böyle bir yoruma maruz kalması ve kullandığı ifadeler zoruma gitti. Gururumu incitti. Fakat Rıdvan Dilmen'e de kızamadım. Sahi Konyaspor'a Aykut Kocaman gelmek istedi de kabul edilmedi mi? Bununla ilgili net bir cümle kurulmuş değil ve durumu net ortaya koyan bir açıklamaya ihtiyaç var.

Yeni hoca Hakan Keleş... Hayırlı olsun... Başarılı olmasını canı gönülden isterim. Hakan Keleş'in takıma uygunluğu ile ilgili yönleri neydi acaba? Açıklayabilir misiniz? İlk madde benden olsun. Hakan Keleş'in iki sezon düşmemeye oynayan takımı çalıştırması ve Konyaspor'un da düşmemeye oynayan bir takım olması.

Konyaspor sık sık arıza yapan taşıt gibi... Bu arızalarının tek nedeni ise şoförünün hatalı kullanımı. Yapılan arızalar tamir ettirilirken ne hikmetse arızalı görülen parçalar daha kötüsüyle değiştiriliyor. Bu taşıtın yürümesi mümkün mü? Gelinen nokta o ki taşıt iyice bozulmuş rektefiye gerekiyor. Öyleki ne rektefiye ettirecek para var ne rektefiye yapacak usta var ne de rektefiyeyi nasıl yaptıracağını bilen şoför var. Konyaspor bu taşıt durumunda ve başkanda bu taşıtın şoförü gibi.

Hataları kabul etmek erdemdir fakat bundan geçtim tehditvari tutumu ile gelinen noktanın müsebbibi olarak taraftarı, şehri yönetenleri gören bir başkan görüyorum. Suçu gelin etmişler damat bulamamışlar.

Oysa Konyaspor'un en çok desteklendiği dönem bu dönemdi. En çok futbolcu satışının yapıldığı, hatta işlerin düzelmesi için tesis satıldığı bu dönemdi. Artık taraftar Konyaspor'daki yönetim hatalarından dolayı tribünleri terketti. Ama yine de taraftar ve şehir ileri gelenleri suçlu...

Kısacası yönetimin bırakmaya niyeti yok. Hatalarını düzeltecekleri ile ilgili hiç ümit yok. Hataların düzeltilebilmesi içi önce görülüp kabul edilmesi gerekiyor.

Selam ve dua ile...

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English