Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​SPOROLA

03 Sunday 2014

HAYDİ BİSMİLLAH...

-

Ligler sona ermiş, taş bitmiş, inşaat paydos olmuştu.

Durum böyle olunca da yazılarımıza da bu süre zarfında ara vermiştik.

Ligin başlamasına az bir süre kala, sizlere yeniden "merhaba" demenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz..

***

Torku Konyaspor yeni sezona,  yeni stadında yeni bir heyecan ve coşkuyla girecek. O muhteşem atmosferde oynayacağı maçlarının heyecanını şimdiden yaşamaya başladık bile..

Bu sezon yeşil beyazlı ekibimizden çok şeyler bekliyoruz. Yaptığı akılcı ve yerinde transferlerle iyi bir takım olacağını gösterdi. Ancak kaleci sorunu konusundaki suskunluğunu hala devam ettiriyor. Bu konu biraz taraftarın kafasında soru işareti bırakıyor.

Ama ben şahsen, sonunda flaş bir kaleci transfer edileceğine inanıyorum. Çünkü yönetimin bu güne kadar yaptığı transferler karşısında  gösterdiği başarıya gölge düşürecek bir kaleci transferini göze alamaz.

O'nun için "herkes rahat olsun" derim.

***

YÖNETİME UYARIM

Bu sezon Konyaspor artık 18-20 bin kişiye değil, 40-42 bin kişiye oynayacak. Takım gibi taraftarları da yeni stadın heyecanı şimdiden sardı. Taraftar gruplarının, POSOLİG almaları konusunda yoğun bir çalışma içersinde oldukları görülüyor.

Trübinin tanınmış isimlerinden Yusuf Dündar'ın,  kombinelerin biraz daha ucuz tutulması konusunda yönetimden isteği var.

Çünkü eski stadda olduğu gibi yer sıkıntısı yok.. Stadı doldurmak, gelir elde etmekten daha çok önemli..

Aslında haksızda değiller.

Yarın "taraftar maça gelmiyor" diye kimse serzenişte bulunmasın.

Bizden söylemesi...

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • hamdi alıç

    sayın soyluya tamamen katılıyorum

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English