Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Sahada Kötü Futbol Vardı

17 Monday 2015
Maç öncesinde galibiyet bekleniyordu. Rakip geçen sezonki en önemli oyuncusunu kaybetmiş ve ligin zayıf halkalarından olması beklenen Akhisar’dı.

Maç başladığında görüldü ki Torku Konyaspor geçen sezon son haftalarda oynanan futbolun çok gerisine gitmiş. Rakipten daha isteksiz, daha güçsüz ve daha verimsiz bir şekilde oyuna başladı.

Akhisar takımı da kötü oynuyordu aslında… Üretken değillerdi. İlk yarıda kötü oynayan Akhisar karşısında çok daha kötü oynayan Torku Konyaspor izledik… ilk yarıda fizik gücü biraz daha iyi olan ve daha istekli mücadele eden bir Akhisar vardı.  

Kanatlardan doğru düzgün top getiremedik. Orta sahada ara paslar atamadık. İleriye taşıyamadığımız topu sürekli yan pas yaptık. O da yetmedi geriye attık topu. Topla en çok oynayan  futbolcularımız stoperlerimiz oldu. Dossa’nın attığı uzun topları ise topu genelde rakip futbolcular kaptı.

Maç boyunca hiç bir futbolcumuzun topla rakibini eksilttiğine rastlamadım. Atakları Meha ile başlatmaya çalışsak da Meha’nın ağır kalışı ve kolay marke edişlinden dolayı üretkenlik oluşmadı. İleri uç futbolcularımız ise hareketsiz ve zamanında rakip kale önünde değillerdi. Bajiç zamanla alışacaktır ama takımdan kopuk kendi başına dolaştı durdu. Maçın her iki takım adına da tek organize atağında ise topu kalecinin üzerine vurdu.

Akhisar’ın gol atacağı da yoktu ama kendi kendimize yemeyi başardık. Çok kötü futbolun sergilendiği ilk yarıyı bir golle geride kapatıyorduk.

İkinci yarı Selçuk ve Halil İbrahim’in girmesi ile rakibin üzerine daha çok gitmeye başladık. Rakip defansı en zorlayabilen futbolcumuz Halil İbrahim oldu. Selçuk ise daha hareketli ve mücadeleci oyunu ile dikkat çekti.

79’da Meha’nın kullandığı kornerde Dossa vurduğu kafa ile beraberlik golümüzü getirdi. Gol atması bi tarafa defanstaki duruşu, top kullanması ile Torku Konyaspor’daki en iyi iş Dossa’nın transferi olmuş… 

Son dakikalardaki yönetimi hakemin çok kötüydü. Meha’ya yapılan fauller hakeme göre değildi… Batı tribünleri önündeki hakem ise bariz ofsaytları kaçırıyordu. 

Sonuç olarak kalitesi çok düşük bir maç izledik. Kötü Akhisar karşısında daha kötü oynayarak beraberliğe razı olduk. Bunu bir uyarı görüp önlemini almak gerek. Topu doğru alanlara aktara bilen bir ön libero gerekliliği fazlasıyla hissedildi.

Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Vatanımın birliğini, dirliğini bozmaya çalışanlara inat günlük yaşantılarımıza devam edeceğiz. Şehitlerimizi vuran eller kurusun… VELİ ATEŞ’imizi, DURSUN TAŞDİKEN’imizi şehit edenlere lanet olsun… Allah şehitlerimizin yakınlarına sabır versin…  

Selam ve dua ile…  
Mehmet YILDIRIM
mhmt_yldrm_42@hotmail.com

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English