Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Sabırlar taşıyor

04 Kasım 2013

Torku Konyaspor'da en azından mutlak 1 puan alınması gereken Galatasaray maçından eliboş dönülmesi, teknik heyete olan homurtuların yükselmesini de beraberinde getirdi.

Bugüne kadar hiç konuşmayan Başkan Ahmet Şan bile artık, Uğur Tütüneker'e "öfkeliyim" diye açık açık isyan edebilecek açıklama yapıyorsa, birileri şapkayı önüne koyup iyice düşünmeli.

Gaziantep deplasmanında "gitti" denilen maçı  3-3'e getirerek 1 puan alan ardından da sahasında süper bir oyun ortaya koymasına rağmen Bursa'ya şansız bir şekilde yenilen yeşil beyazlıların, bunu telafi etmek için Galatasaray karşısında mutlaka puan alması gerekiyordu.

Torku Konyaspor maçından hemen sonra, Avrupa kupasında yapacağı karşılaşma için kafası dağınık olan Galatasaray'ı, hatta yenmek içten bile olamazdı.

Niçin gol ya da goller atamıyoruz?..

Niçin iyi oynayıp bir türlü galip gelemiyoruz?..

Bu sorulara cevabı elbette ben değil, Torku Konya'nın teknik heyeti verecek..

Torku Konyaspor ligin bir çok takımın peşinde koştuğu en skorer golcü Gekas'ı kadrosuna katma başarısını gösterdi. Ancak bu futbolcu kendisinden beklenilen patlamayı bugüne kadar  bir türlü yapamadı. Gekas'ın birden fazla goller atması camianın beklentisi.

Diğer taraftar yeşil beyazlı ekipte oynatılmayan gençler ayrı bir soru işareti.

Torku Konyaspor'un  kadro yapısına bakıldığında hiç de öyle vasat bir takım olmadığı ortada. Teknik hata mı, yoksa  taktiksel sorunlar mı var da  her nedense, iyi oynayıp gol atamıyoruz.

Ortada başarısısızlık olunca da ister istemez, bizlerinde Uğur Tütüneker'e tepkisi de kaçınılmaz oluyor.

Ama bu kadar tepkiye rağmen hem Uğur Hoca'da, hem de  takımda hiç bir değişilik yok. Her maçın ardından hem hocası, hem de futbolcusu sanki söz birliği etmişcesine, o malum klasik  "bu maçı unutup, önümüze bakacağız" sözünü  tekrarlamaktan başla bir şey yaptığı yok.

Önünüze bakacaksınız da, önde arkada bakılacak bir şey kalmadı ki..

Ceklerle, caklarla haftalar geçiyor.. Konyaspor, tıpkı ligden düştüğü yıllardaki gibi, neme lazımcılık görüntüsünde boz-bulanık bir havada seyrediyor.

10. hafta bitti..

Göz açıp kapayıncaya kadar da ilk yarı bitecek.

Daha fazla vakit kaybedilmeden, yönetim mi (ki ortada yönetim varsa tabi) yoksa teknik heyet mi, kim ne yapacaksa yapsın, bir an önce istikrarı yakalasın.

Olmuyor mu?..

O zaman hiç düşünmeye gerek yok.

Yolcu yolunda gerek...

 

,.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Osman Nuri

    Birileri sürekli istikrardan bahsederken, yolcu yolunda gerek lafın nedir?

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English