Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​Oyun Skora Yansı(ya)madı

09 Monday 2019
Konyaspor bu maçta da maalesef kötü seriyi durduramadı. Oynanan oyun tat vermiş gibi gözükse de bitiricilik noktasın da ki eksiklik sonuca direk etki etti.


Alınacak bir galibiyet ile yukarıya doğru ivme yakalama hedefi olan yeşil beyazlı ekip yine sahadan boynu bükük ayrıldı. Maç boyunca üstün bir görüntü çizen Konyaspor belki de bulduğu fırsatlardan sadece birini değerlendirebilse bu maçta istenilen sonuç elde edilecek ve rahat bir nefes alınmış olacaktı.


Maç içinde orta sahada üstünlüğü elinde tutan Konyaspor Jonsson ve Volkan ile fiziksel olarak rakibine üstünlük sağladı. Oyun içinde stoperlerin de öne gelerek orta sahaya destek vermesi bu bölgede Konyaspor’u baskın hale getirdi. Burada tek sorun rakip takım tarafında oyunun hızlı kurulması olarak göze çarpıyordu. Bunu da önde baskı ile aşmaya çalıştı takım. Sonuç olarak orta bölgede rakibi yıpratan bir Konyaspor vardı sahada.

İleri bölge de yetersizlik bu maçta da hüsrana yol açtı. Kanat oyuncuları bu maçta da çok çalıştı. Özellikle Mılosevıc’ın bulunduğu kanat rakip defans için tam bir problem oluşturdu. Bekler ve ön taraf oyuncularının iyi anlaşması gözlerden kaçmadı. Beklerin arkalarında ki boşluğu da iyi kapatan Ömer Ali ve Mılosevıc defansif anlamda da üzerine düşeni yapış oldu. Sonuç artık içeride ki iki adamın ayaklarına bakıyordu ama maalesef beceremediler. Hele ki boş kaleye kaçırılan pozisyon saç baş yoldurmanın ötesinde bir şeydi. Artık ben bu maçtan sonra Bajıc’den faydalanmanın zor olacağı kanaatindeyim. Topu neden kontrol etmeye çalışırsın be adam. Dursan sana çarpsa zaten gol olacak. Tamam sahiplenelim seni falan ama takımın gol umudusun 2 tane pozisyonu harcamışsın kalede kaleci de yok bunda vur olsun artık kendi şansını da kır maçı da al takımına bitsin bu talihsiz seri hem senin için hem Konyaspor için. Miya için tek bir deyim kullanacağım. Bal yapamayan arı. İleride ki gol umutlarımız hakkında ki düşüncelerim bu kadar…


Gel gelelim sonuç olarak geçen haftalara nazaran daha iyi bir Konyaspor vardı sahada en azından oyun olarak tatmin olduk. Ama bu işin böyle gitmeyeceği artık aşikar. 14 haftada alınan 14 puan ile düşme potasının sadece 2 puan üzerinde bulunan yeşil beyazlı ekip gelecek içinde bu kadro ile pek umut vaat etmiyor. İlk yarıyı bitirebildiği en iyi şekilde bitirmek şuan en büyük hedef gibi duruyor. Devre arası transfer döneminde özellikle forvet mevkii için aday yada adaylar şart. Kadro da derinliğinin sezon başından beri tartışıldığı bir takım da oyuna etki edebilecek birkaç oyuncunun da gelmesi faydalı olacaktır. Tabi takımda olmaması gereken oyuncular ile de yollar bir an önce ayrılmalı.


Bu hafta Konyaspor basketbol takımını da aldıkları haklı galibiyetten dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.


Saygılarımla…

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • İrfan

    Kadronun zayıf olduğu sezon başında belliydi.3 tane iyi forveti satıp 2 tane genç almakla bu işin yürümeyeceği belliydi zaten,çokcada ikaz edildi. Testi kırıldıkdan sonra tabiki öğüt veren çok olur.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English