Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Önemli galibiyet

11 Sunday 2024

Öyle bir maç ki kazanmaya mecbursun... Oyunun nasıl oynandığı sorgulanmadan maç sonunda skorun önem kazandığı bir maçtı.


Stres ve kazanma zorunluluğu Konyaspor'un oyun kaitesine etki etmesi kaçınılmazdı. Kazanma meburiyeti ortaya beklenenin üzerinde kaliteli bir oyuna da sebep olabilirdi.


Maç başladığında verilen mücadele çok zor geçecekti ve yüksek sabır gerekliliğini ortaya koyuyordu.


Olsun... Nasıl olursa olsun yeter ki kazanılsın beklentileri içinde rakipten önce gol bulmak galibiyetin en önemli anahtarı olacaktı. Oynanan oyun da bol pozisyon vaad etmiyordu. 


İlk yarıda bulunan gol galibiyete giden yolu aralamıştı. Belki de işin zor tarafı tamamlanmıştı ama geriye büyük sabır ve daha dikkatli geçirilmesi gereken bitmek bilmeyecek dakikalar kalıyordu.


Maçtaki oyunu eleştirmek isteyen için fazlasıyla malzeme bulması mümkündü. Fakat bu maç kazanılınca söylenecek pek bir şey olmuyor. Amaç hasıl olmuş maç kazanılmıştı. 


Mesele şu ki bu maçtaki kenetlenmeyi artırarak devam ettirebilmek... Bu Konyaspor'un sezonu istenilen yerde bitirmesine en büyük katkıyı verecektir.


Selam ve dua ile...

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English