Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Olur mu?

08 Nisan 2013

Bu hafta  Cuma namazından çıkarken Torku Konyaspor menajeri Seyit İçgül’le caminin kapısında karşılaştık.
Ayak üstü bir-kaç dakika konuştuk.. Akşam idmanına davet etti. İşimin olduğunu ama hafta arasında mutlaka geleceğimi söyledim ve “Hocam sizi ve Uğur hocayı Cuma günleri ne zaman bu camide görsem, o hafta mutlaka galip geliyorsunuz.. Kayseri’den de bak gör 3 puanla geleceksiniz” diye ilave ettim..
Seyit İçgül’ün gözlerinde bir şimşek çaktı adeta, “Valla takım olarak çok iyiyiz. Allah nazardan saklasın. Bizde aynı şekilde galip geleceğimize inanıyoruz” dedi..
Vedalaştık..
-
Seyit İçgül’ün belirttiği gibi, 3 puan inancı ile Kayseri’ye giden Torku Konyaspor’un Erciyesspor karşısındaki oyununu izleyip de “Bizim yerimiz kesinlikle burası değil” diye hayıflanmamak elde değil.
Lider Erciyes’in oynadığı oyuna bakın, bir de ligin 7. Sırasındaki takımı Torku Konyaspor’un oynadığı oyuna..
Ligin bitimine sayılı haftalar kala takım olma hüviyetini yakalayan, Torku Konyaspor’u ayrıca izlemek de ayrı bir zevk vermeye başladı.
Çok değil beş-alt hafta önce eleştirdiğimiz takım, sanki bu değil.. Yoksa biz başka takımı mı izliyorduk ?..
Kim ne derse desin Erdal Kılıçarslan bu takımın olmazsa olmaz dinamosu..
Yıldız oyuncu, adeta hayatının futbolunu oynuyor. Bu adam birileri tarafından bir zamanlar bu takımdan gönderilmişti.. Kendisini takımdan gönderenlerden de oynadığı futbolu ile de, belki intikam alıyordur!..
Sadece Erdal mı?..  
Elbette değil..
Bir Ars’ı unutmamak lazım, Neca’yı pas geçmemek gerek. Neca, eskisi gibi koşan adam değil ama, bitirici vuruşları ile takımını sırtlayan futbolculardan birisi olarak hala kendinden söz ettiriyor.
Kayseri Erciyes karşısında belki de sıfır hata ile oynayan defansında bu galibiyette katkısı büyük.
Torku Konyaspor, güven vermeye başladı artık..
İnşallah Zirve yarışını son maça kadar bu aynı ruh ve heyecanla sürdürürde, umutsuzluğa düştüğümüz bir anda yakaladığımız şansın sonunda mutlu sona ulaşırız..
Olur mu?.
Neden olmasın ki..
Bu takım daha önce nice zor şartlar altında bize mutluluk yaşatmadı mı?..
O zaman fazla söze gerek yok..
İnanalım yeter

 

.
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English