Son Dakika Haberler

Mehmet Şamil Şenalp

Mehmet Şamil Şenalp

​ÖLDÜRÜYORSUN, ÇÜNKÜ

22 Thursday 2013

Mısır'da, Suriye'de,  Doğu Türkiskan'da, Arakan'da, Filistin'de en temel insan hakkı olan yaşama hakkı hiçe sayılıyor. Sözde medeni dünya izliyor.
Öldürenlerin bahanesi çok ki; kimi zaman demokrasi kimi zaman insan hakları kimi zaman, savunma kimi zaman şu, kimi zaman bu...
Öldürebiliyorsun çünkü vicdanın ölmüş.
Öldürüyorsun, çünkü uşağı olduğun güçlerin kokuşmuş iktidarını yaşatarak değil ancak öldürerek devam ettirebileceğini biliyorsun.
Öldürüyorsun, çünkü yeryüzünde dirlik ve düzeni bozmaya, bozgunculuk yapmaya memur edilmişsiniz.
Öldürüyorsun, çünkü üzerine kıyamete kadar düşmanlık ve kin atılmış, ilahi lanete duçar olmuşsun.
Öldürüyorsun, çünkü yeryüzünde kendini üstün görüyorsun, üstünlüğün ancak imanda ve takvada olduğunu görmüyorsun.
Öldürüyorsun, çünkü Allah'ın sevgisine mazhar değilsin. Muhabbetullahın  açlığını Allah'a savaş açarak giderebileceğini sanıyorsunuz.  Ama yanılıyorsun. Ondan uzaklaştıkça ona olan susuzluğunuz hep artacak. Susuzluğun bu dünyadan sonrada dinmeyecek.
Öldürüyorsun, çünkü haksızsın. Bu haksızlığın vahşi acizliğiyle öldürüyorsun.
Öldürüyorsun çünkü sen hiç emeğinin karşılığını yemedin, medeniyetin, menbaı olan toprakları ve insanları yıllarca sömürdün. Zenginliklerini çaldın, yerine kan ve göz yaşı bıraktın. Yıllarca bozgunculuğunu demokrasi getirme yalanıyla perdeledin.
Halkın seçtikleri iktidar olunca muktedir olamazsın çünkü ''bizim demokrasi sistemimiz  sadece sandıktan ibaret değildir'' dedin. Darbecileri, seçilmişlerin yerine getirdin.
Ey bozguncu ahlakıyla ahlaksızlaşmış kişi, hırs ve tamâ ile zillet içindesin. Atan Fravun'un kundaktaki bebekleri öldürmesinin Hz Musa'nın kendi hanesinde neşet etmesine engel olamadığı gibi dünyaya attığın fitnelerle ve ölümüne neden olduğun masumlarla senin mahvına, insanlığa yeniden huzurun hakim olmasına neden olacak vesileleri  ortadan kaldırabilecek değilsin.
Zulmünün artması senin üzerine belanın mazlumlar üzerine ise imdadı ilahinin yaklaştığını göstermektedir.  Şüphesiz Allah nurunu tamamlayacaktır.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English