Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Niyet Galibiyet Beraberlik Teselli

10 Monday 2022
Antalyaspor ile rekabeti yüksek maçlar oynamanın yanına Antalyaspor’un kazanma zorunluluğunun da eklenmesi ile arabam.com Konyaspor’u sonucu kestirilemeyecek bir mücadele bekliyordu.

Antalyaspor’un kazanma zorunluluğu arabam.com Konyaspor için maç içinde işleri kolaylaştıran bir etken olabileceği gibi rakibin kazanma ihtiyacını etkili bir mücadeleye dönüştürmesi işleri zorlaştırabilirdi. Uzun zamandır maç yapmayan Antalyaspor için maçtan önce belirsizlik söz konusuydu.

Antalyaspor ön tarafta ofansif özellikli oyunculardan oluştururken ilk defa bir arada oynayan stoper tandemi ile defansif zaafiyet yaşabileceği olguyu risk ederek maça başladı.  Bu durumdan faydalanmanın yollarını bulacak arabam.com Konyaspor rahat pozisyonlar üretip rahat bir galibiyet alma olasılığını güçlendiriyordu.

İlk yarı oyunu kontrol eden, etkili gözüken taraf arabam.com Konyaspor olsa da gerekli verimliliği sağlayamadı. Yakaladığı en net pozisyonda Soner’in etkinlikleri vardı. Soner’in gol atmakla ilgili imtihanı nüksetti ve pas yerine kendi vurmayı deneyince arabam.com Konyaspor olası bir golden oldu. Rakibinden önce öne geçen arabam.com Konyaspor’un galibiyetle ayrılması yüksek maçta büyük bir fırsat harcanmış oldu.

İkinci yarı ilk yarının aksine arabam.com Konyaspor kalesine çok yakın baskı yapmaya başlayan Antalyaspor karşısında topu kaleden paslaşarak oyuna sokan arabam.com Konyaspor gereği gibi oyun başlangıcı yapamazken üst üste riskler yaşadı. Buna rağmen bu etkinlikten vazgeçilmedi ve kaptırılan topla defansta oluşan dengesizlikle uzaklaştırılamayan top arabam.com Konyaspor kalesinde gol olarak sonuç buldu.

Antalyaspor’un düşüncesinde galip gelmek, nasıl olursa olsun galip gelmek vardı ve attıkları bu golde onların bu düşünceleri için bulunmaz bir fırsattı. Gol yememek, fırsat bulursa bir gol daha atmak Antalyaspor’un hareket tarzını belirlerken oyuncu değişikliklerini de bu düşünceye uygun gerçekleştiriyordu. arabam.com Konyaspor muhakkak gol bulmalıydı. Bu iki düşüncenin mücadelesi Luyindama’nın  kendi kalecisinin dengesini bozarak verdiği büyük katkıyla maçın son anlarında Calvo ile gol bulmasıyla sonuçlandı.

Etkisiz Antalyaspor karşısında arabam.com Konyaspor’un galip gelmesi için uygun şartlar vardı fakat değerlendirilemedi. Son anda bulunan golle beraberlik tesellisi ile yetinmek zorunda kaldı. 


Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English