Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​Nihayet

15 Eylül 2016
                                                                 
Böyle diyorum çünkü Konya halkı ve Konya spor camiası için yıllarca özlemini çektiği Avrupa macerası nihayet son buluyor.

Geçen sezonu Aykut Kocaman‘ın önderliğinde ligi 66 puanla üçüncü sırada bitirerek puan ve ligde elde ettiği en iyi derece ile bitiren Konyaspor kimsenin beklemediği bir başarıya imza attı ve UEFA Avrupa ligi gruplarına doğrudan katılım hakkı elde etti.

Şüphesiz bu başarıda en büyük pay sahibi Aykut Kocaman. Takıma oynattığı oyun ve oyuncular üzerinde kurmuş olduğu olumlu atmosfer sayesinde Konyaspor, tarihi başarılara imza atarak herkesin takdirini topladı. En önemlisi ise Türk Futbol Camiasına futbolun sadece para ve yıldız oyuncularla değil de takım oyunuyla takımda ki arkadaşlıkla da böyle başarıların elde edilebileceğini göstermiş oldu.

Şimdi artık özlem giderme zamanı tat alma, zevk alma zamanı… Gruptaki başarımız ne olursa olsun tüm şehir olarak takımının arkasında durma zamanı. Umalım ki grupta iyi sonuçlar elde edelim ve gruptan çıkalım ama eğer aksi bir durum olursa da takımdan desteği asla ve asla esirgemeyelim. Bu sene önemli olan bu tecrübeyi tadabilmek ve olabildiğince her takımdan puan alabilmek olmalı.

En nihayetinde Konya için tarihi bir gün ve bu tarihi günde Konya tarihine yakışanı yapmalı ve yapacaktır. Son olarak taraftara değinmek istiyorum. Geçen sezon örnek bir duruşla takımını destekleyen taraftara Avrupa arenasında büyük iş düşüyor ve onlarda bu lige yeni dahil oluyorlar. UEFA’nın taraftar taşkınlığı konusunda katı kuralları olması sebebiyle onlara gene her ne olursa olsun centilmenlikten taviz vermemek düşüyor. 
Hadi hayırlısı İnşallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English