Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​Malesef Futbol Seviyemiz

02 Tuesday 2017
Oynanan karşılaşmadan çok sahanın, hakemin ve spor kültürünün konuşulduğu bir kaşılaşma oldu. Maçı yaklaşık 80 dakika boyunca oynamaya çalışan Osmanlıspor ve son 10 dakika oyuna ortak olarak skor avantajı bulmaya çalışan Konyaspor.
       Karşılaşmaya başlamadan önce her iki takımında ligde bir iddiası bulunmuyordu ve sahanında elverişsiz koşulları nedeniyle seyir zevki bir hayli düşük bir karşılaşma izledik. Hakem de bu kötü oyuna ayak uydurunca maçın elle tutulur bir tarafı kalmadı. İlk yarıda Osmanlıspor’un ara ara oyunu hızlandırmak istemesi dışında pozisyonun neredeyse hiç olmadığı bir ilk yarı oldu. Son dakikada direkten dönen top dışında lk yarıda kayda değer bir gelişme yoktu. İkinci yarıda işler değişmedi ve puanlar paylaşıldı.
       Hakem açısından da bir hayli kötü bir karşılaşma olduğunu söylesek yeridir heralde. İkinci yarıda penaltıyla alakası olmayan bir pozisyona penaltı çalması ve Osmanlıspor’lu oyuncuların bu kararı beğenmeside spor kültürü olarak malesef ne kadar geri kaldığımızı gösteriyor. Bu şartlarda sporun ve sporcunun gelişmesi çok zor derhal olarak spor ve özellikle futbol olarak çok büyük bir yapılanmaya gidilmesi gerektiği kanaatindeyim.
       Konyaspor cephesindende ise oyuncular ve teknik heyet artık tamamen Kaşımpaşa ile oynanancak olan ikinci maça konsantre olmuş durumda. Ömer Ali, Milosevic gibi oyuncuların sonradan oyuna alınması ve bu zeminde riske edilmemesi, Hora gibi maç kondisyonu eksik bir oyuncuyu kazanmak için ilk 11 başlaması tamamen 16 Kasımda oynanacak Kasımpaşa maçı için yapılan ön çalışmalar. Geriye kalan 5 haftada Konyaspor için sadece sıralama değişebilir ancak oyun anlamında çok birşeyin değişeceğimi sanmıyorum.
       Takımda bulunan bir kaç oyuncununda bir an önce kendine çeki düzen verip toplaması lazım ki bunların en başında da Ali Çamdalı geliyor. Son 2 sezondur gösterdiği performansla takdr toplayan takım kaptanı bu yıl adeta tabiri caizse yoklara oynuyor ve oynamaya devam ediyor.
       Son olarak eğer takım bu senede UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilirse iyi bir kadro planlaması yapılmalı ve bu yıl yaşanan ve yaşanmaya devam eden bir çok aksaklığın önüne geçilmeli... 
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English