Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​KÜPE GİRMEDEN SİRKE OLUYORUZ

27 Thursday 2016
 
          Konyalı ve Konyaspor’lu taraftarlar olarak hele ki 30 yaşının altındaki gençler küpe girmeden sirke olmak istiyorlar, geçen sezon tüm tezahüratlara bakıyorum " HAYDİ KONYASPOR HAYDİ, AVRUPAYA, AVRUPAYA" ile  "AVRUPA İÇİN HAYDİ KONYASPOR" tezahüratları tribünleri inletiyordu. 
 
         Aykut hocamız Avrupa nın acelesi yok ilk önce ligde kalıcı bir takım olmamız gerek, ayaklarımız yere bassın diyordu, ne kadar doğru söylemiş Avrupa ya gittikte ne oldu? Transfer yapmazsan, takımını geçen sezondan daha küçültürsen, elindeki senden Transfer ayının ortalarına kadar 1.5 ay haber  beklemiş oyuncular olan Samuell Tobias Holmen ve Abdou Razack Traoreyi dışlar, kendimizi dev aynasında görürsek, ne  Avrupada başarılı olursun ne Ligde ne de Kupada.
 
         Yakında Kupada devreye giriyor bu takım 2 kulvarı bir arada götüremezken 3 Kulvarı nasıl götürecek? Bazı şeyler için hiç aceleye gerek yoktu  Ben AA Gent Maçı dahil U21 takımıyla Avrupa da maçlara çıkalım demiştim, herkes kulak arkası etmişti hatta sosyal medyada ve özel hayatta ki bazı arkadaşlarım bile büyük hedefler koymuş Konyaspor’u koşu atı gibi görmüşlerdi bu takım Avrupa da grubunda ilk 2 ye kesin girer, Türkiye liginde de Trabzon'a 8 Fener'e 5 Beşiktaş'a 3 Galatasaray'a 2 atar gelir demişlerdi, bir zamanlar bir film vardı "YILKI ATI" Abbas Sayar'ın Romanından sinemaya 1970 de aktarılmıştı, At bile koşmaktan, yarışmaktan, bıkmış, bitap düşmüş, yıkılıp kalmış Ayağı kırılmış ve sonunda da atı öldürmüşlerdi, hele ki genç taraftarlar çok aceleciler dereyi görmeden paçayı sıvıyorlar, takımımız şu an Avrupa da olmasaydı kesinlikle bu sezon yine ilk 4 e girerdi ama 3 kulvar binince gariban futbolcularımızın tepesine onlarda insan Allah insana kaldırabileceği güç verir, normal bir insan normal olarak 80 kiloyu taşırken ona 300 kiloyu kaldıracaksın sen dersek onun ya beli iflas eder, yada vücüdu biter, ayağa bile bir daha kalkamaz, bir daha lütfen ama lütfen, Avrupa laflarını hiç ama hiç konuşmayalım, olursa iyi olur, olmazsa da ölüm yok ya ucunda diyelim, biz Konyasporumuzu Avrupa da oynuyor, Ligde ilk 5 e girecek diye sevmedik ve seven taraftarlardan da hiç olmadık ve olmayacağız.
 
          Bizler Konyasporun 3.ligde bile Çorumspor’u Memduh Özbalta’nın maçın son dakikasında attığı golle kritik ligde kalma mücadelesini, 1-0 kazanıp ligde kaldığı maçı izlemiş ve görmüş insanlarız ve ölümüne taraftarız, iyi gün dostu değiliz bu takım Konya 2.Amatör Kümesine bile düşse biz bu takımın sonuna kadar arkasındayız, şu ana kadar öyle oldu, bundan sonra da  daima böyle olacaktır, başka bir düşünce zaten, iyi gün dostu olmayan, gerçek Konyasporlular için  her zaman böyle oldu ve olacaktır. Ne Mutlu Konyasporluyum diyene…

 

 

Selam ve Sevgilerimle
Murat BAYDAR
 
Murat.baydar1959@mynet.com
birefsaneydio@hotmail.com

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English