Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Kötüden çok kötüye

10 Wednesday 2024

Konyaspor'un Fenerbahçe karşısında kazanabileceğine dair umutlar yoktu. Mantığımız bunu güçlü bir şekilde dikte ederken duygularımız razı olmuyordu. 

Maç kazanılır - kaybedilir ayrı bir şey fakat kaybetmenin dahi bir adabı olur. 

Bir varlık göstermeden, bir dirayet ortaya koymadan tamamen teslimiyet yakışmadı.

Bu günlerin gelişini hazırlayanların artık umurunda olacak mıdır bilinmez ama en büyük nedeni yönetim hataları olduğu ortada. Gelinen kötüden daha kötü durumun önceki yönetimin eseri olduğunu kabul edip bir kenara koyalım.

Mevcut yönetim için sonsuz kredi mi oluşacak? Önceki yönetimin hataları düşüncesiyle avunup duracak mıyız?

Önceki yönetimde belli bir süre yer alan başkan ve bazı yöneticiler takımın içinde bulunduğu durumu bilerek yönetime geldiler ve sorumluluk aldılar. 

Yönetmek sorumluluk almaktır. Kötü bir Konyaspor vardı ve daha kötüye giden bir Konyaspor var artık. Korkarım daha da kötüye gidecek Konyaspor işaretleri güçlü bir şekilde oluştu. Mevcut durumu gün geçtikçe daha kötüye götürecek bir yönetim izleniminin oluşması Konyaspor adına fazlasıyla ürkütücü...

Finansal ve sportif açıdan çok kötü durumda olan Konyaspor futbolcu kalitesi açısından da çok kötü olması işlerin düğüm noktası. İşler o hale gelmiş ki Konyaspor'dan kaçan kaçana ayrıca önüne gelen de kafa tutmaya başlamış. İşlerin kötüden daha kötüye derinlemesine yol aldığı gözüküyor.

Şimdi transfer dönemi İstanbulspor maçına iki yeni transfer hazır olacağı demeçleri var. Belki de hazır edecekler. İşleri bu öyle de olmalı ama ben inanamıyorum. Tek transfer dahi yapamıyacaklar. Transferin son gününde gerçekleşmesi gibi, kimsenin almayacağı oyuncuları almak gibi bir alışkanlığı terk etmenin zorluğu korkutuyor beni...

Gündeme bazı isimler gelecek almak istedik ama olmadı bahanesinin arkasına gizlenip Nelson, Nzonzi, Gökhan Töre vb. tarz futbolculara mecbur edecekler.

Bir de bjk takımından 21 yaşında Emrecan Bulut diye bir futbolcu kiralamaya çalışıyorlarmış. Evet ki-ra-lık alacaklarmış. Nasıl bir mantık bu? Ne büyük tezat... Kendi genç futbolcularının yüzüne bakma, kendi gençlerin pilot takımda rezil olsun git başka takımdan genç futbolcu kirala... Konyaspor'un düzelmesi için üretilmiş harika bir formül bulmuşsunuz. Ne kadar güzel...

Konyaspor'un içinde bulunduğu zorluklar oldukça büyüktü. Herkesin bildiğinden daha fazlasını bilerek yönetime talip olarak geldiniz. Sebebin önceki yönetimden kaynaklanması mevcut yönetimi sorumluluktan kurtarmaz. Yapamayacaktınız niye yönetime geldiniz denir.

Selam ve dua ile...

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English