Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​Kötü Oyun, İyi Sonuç

12 Monday 2016
Öncelikle Cumartesi günü yaşanan olaylardan dolayı milletimizin başı sağolsun, şehit yakınlarına Allah’dan sabır yaralılarada acil şifalar diliyorum. Bu olaylarların doğrultusunda geçen bir hafta oldu ve ne kadar futbol konuşulabilirse bizde o kadar konuştuk, konuşabildik.

Maç genelinde ise Konyaspor’un daha rahat kazanması gerektiğini düşünüyorum. Ama heralde hafta içi oynanan Avrupa ligi maçının etkisinide unutmamak gerek. Netice itibari ile düzensiz bir takım olan Kayserispor’a karşı alınan 3 puan herkesi memnun etti. Ancak oyun anlamında çokta tatmin olamadık. Bu sezon takım olma konusunda üzerine biraz daha koyan ve koyarakta devam eden Konyaspor bu maçta topu ve rakibi iyi karşılaması neticesinde sonuca gitti.

İkinci yarıda ise Konyaspor yine kapandı ve ben artık bunun mental olduğunu düşünüyorum. Yani 2-0’da olsa 1-0’da olsa geride de olsak hep ikinci yarı takım olarak geriye çekilen bir takım. Buda takımın çok baskı yemesine sebep oluyor. Hayır elde o baskıda topu faydalı kullanacak bir iki oyuncu olsa belki bu baskıyı lehine çevirebilir Konyaspor ama o işi yapabilecek oyuncuda olmayınca neredeyse tüm ikici yarıyı kendi sahasında oynamak zorunda kalıyor. Nitekim Kayserispor kanat oyuncuları ile etkili olmaya çalıştı ve pozisyonda buldu. Burada skoru bulamamasının en büyük sebebi olarakta Konyaspor’un defansif anlamda yaptığı doğru işler, topu iyi savunması ve adamları paylaşarak savunmanın gerçeği duruyor. Tabi son vuruşlar biraz daha kaliteli olsa belki skor olarak çok daha farklı şeyler olurdu bizde çok farklı şeyler konuşurduk.

Netice itibari ile Konyaspor  3 puan alması gereken bir maçtan galip ayrılarak hedefleri olduğunu ve buna emin adımlarla ilerlediğini herkese göstermiş oldu.

Son olarakta Türkiye liglerinde olan tüm takımlara ve taraftarlara teşekkürü bir borç biliyorum. Maçlardan önce ve sonra güvenlik güçlerine gösterilen sevgi, saygı, hürmet ve sahiplenme bu ülkenin kolay kolay teslim olmayacağını herkese göstermiş oldu. Umalım ki böyle acı haberleri bir daha hiç almayalım. Tekrardan milletimizin başı sağolsun...
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English