Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Konyaspor İyi Yolda

05 Monday 2020
Bjk karşısında iyi oynayarak aldığı galibiyetin ardından Denizlispor maçı Konyaspor için bir test niteliğindeydi. Denizlispor açısından da ilk galibiyet için çok önem verdiği bir maç haline gelmişti. Konyaspor’u maçı çok önemseyen bir rakip bekliyordu. Alınacak galibiyet Konyaspor için beklenilenin üzerinde iyi başlangıç olacak önceki sezonun olumsuzluklarından uzaklaşma fırsatı yakalayacaktı.

Maçın başlarında Shengelia ile çok net fırsattan yararlanamayan Konyaspor sezonun yönünü de belirleyecek fırsatı heba ediyordu. İki maçtır oldukça iyi oynayan Shengelia’nın bu pozisyondan etkilendiğini ve maçtaki performansına yansıdığını düşünüyorum Denizlispor oyunu geriden topa sahip olarak kurmaya çalışırken Konyaspor defansı kalesinde etkili olmalarına izin vermedi. Konyaspor savunma olarak sezona oldukça iyi başladı. Bu sağlam defans görüntüsü sezon boyunca avantaj oluşturacaktır. Ligde istikrarlı başarının yolu önce iyi defans yapabilmekten geçer.

Denizlispor’a göre ofans olarak daha etkili olan Konyaspor olsa da gol atamamasında orta sahayı hızlı geçememesi, ilerde hızlı çoğalamaması, atakları yavaş yapması nedenleri etkili oldu. Etkili olunan ataklarda ise Mustafa Yumlu ve kaleci performansına takılan Konyaspor vardı. Maçın golsüz bitmesindeki en etkili isimlerdi. Sehiç Konyaspor adına en güven veren isimdi. Miloseviç ve Miya bilinen performanslarının uzağındaydılar. Fiziksel esiklikleri olduğu görünüyordu. Konyaspor ataklarında bunun da etkisinin olduğu görüldü. Rakibinden daha iyi oynayan, net iki pozisyondan yaralanamayan aldığı beraberliğe üzülürken iyi yolda olduğunu gösteren Konyaspor vardı. Giderilecek fiziksel eksiklerle daha da iyi olacaktır. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Hasan AKGÜL

    Konyaspor'u Bjk maçında göstermiş olduğu üstün oyundan dolayı tebrik ediyorum.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Hüseyin

    Bana göre takımda eksiklikler 1-Kaleyi karşıdan gören frikikleri Amir değil daha etkili bir oyuncunun kullanması gerekiyor.bununla ilgili bir taktik çalışma yok. 2- Kornerlerde yine bir taktik yok. Rastgele kullanılıyor.Kornere gelen defans oyuncusu topu saçma bir şekilde auta atıyor ya da rakibe faul yapıyor. 3- Sol kanatta Gillerme topu ileriye tasiyamiyor. Sürekli geriye oynuyor. Bu takımın atağa çıkmasına engel oluyor. 4- Ceza sahasına yakın noktalarda şut atmamız lazım. 5-60-65 dk sonra takımın pili bitiyor. Buna da çözüm bulması lazım.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English