Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Konyaspor için kaçırılmaması gereken fırsat

04 Wednesday 2020
Sezon başladığında sürprizlere açık olarak başladı. Maçlarda beklenmedik dengesiz sonuçlar alınıyordu. Hangi takımların üst sıralar için mücadele edeceği, hangi takımların alt sıralarda kalacağını kestirebilmek güçtü.

İlk sekiz on hafta belirsizlik içinde gelişirken kötü başlayan bazı takımlar durumunu düzeltmeye başladı. Bazı takımlarda beklenmedik şekilde düşüş yaşamaya başladılar.

Üst sıralar ve alt sıralar için beklenmedik takımlar mücadele edebileceği olasılıkları olsa da Sivasspor’un bu performansı göstereceğini kimse pek düşünemezdi. Bugün alt sıralarda mücadele eden Kayseri, Konya ve Kasımpaşa takımlarının bu durumlarda olmaları çok beklendik durum olmasa gerek.

Yine yaşadığı düşüşle alt sıralara yaklaşan, bu düşüşten bir türlü çıkamayan ve bu çıkıştan kolay çıkamayacak gibi duran Malatyaspor’un da yaşadığı durum çok beklendik durumlar içinde değildi.

Konyaspor’da yaşadığı olumsuz süreci bir türlü düzeltemezken olumsuz durumdan çıkabileceği durumları basit bir şekilde harcadı. Buna mukabil alt sıralardaki takımların aldığı sonuçlar Konyaspor için fırsat oluşturmaya devam ediyor.nbsp;

Düşüşte olan Malatyaspor ile bu haftaki maç Konyaspor için yeni fırsatlar içermekte. İki stoperinin cezalı olduğu, bir stoperinin kadro dışı bırakıldığı maçlarda gol atmakta zorlanan Konyaspor için gol atma yolunda kolaylıkla oluşturabilir. Teknik direktörsüz ve iç karışıkların çok olduğu Malatyaspor karşısında Konyaspor için galip gelmek çok da zor olmasa gerek.

Kısacası istediği sonuçları alamayan alt sıra takımlarının bu durumu uzun süreli hale getirmeleri ile birlikte kazanabileceği maçtan alabileceği galibiyetle yeni bir yükseliş başlatma fırsatını Konyaspor kaçırmamalı.nbsp;

Konyaspor için rakiplerden ziyade kendinin yapacakları önemli. Bu konuda sevenlerini tatmin etmeyen bir görüntü verse de Malatyaspor maçını kazanma potansiyeli var. Bu potansiyelin hayata geçmesi futbolcuların arzulu ve samimi mücadele etmelerinde gizli.

Ligde kalma yolunda en etkili belirleyici olacak maçlardan birinde galip gelmek Konyaspor için sonucu garanti etmeyecektir ama sonucu belirlemede en önemli unsur olacak ve bu yönde atılması gereken en önemli adımın atılmasını sağlayacaktır.

Bu fırsatın kaçırılması ise Konyaspor için işlerin çok daha çözümsüz hale gelecektir ki sahip olunan potansiyel ve şehrin büyüklüğüne yakışmayacak bir durumdur.

Her şeyin Konyaspor’un lehine olduğu bu ortamın değerlendirilememesi beceriksizliğin dik alasıdır. Bu yoldaki son vagon Malatyaspor maçı ve Konyaspor muhakkak bu son vagona binebilmeyi başarmalıdır.

Selam ve dua ile…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • adanalı

    Turam ve Mak'ın 90'a atıpta ta kalecilerin çıkardığı son 5 maçta artık forvetlerin ve kanatların bir şekilde bu işin içinden başarıyla çıkmaları gerek

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Sevdam Konyam

    Bence bunuda beceremeyecekler. Neden Ahmet şan başkanlığı dışında takım küme "düşürülüyor"? Altı mutlaka sorgulanmalı, burnumuza pis kokular geliyor.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • ahmet

    konyaspor yönetimi sınıfta kaldı sokaktan bir adamı çevir konyasporda ne fazla ne eksik diye sorsan ortasaha eksikliği forvet eksikliği ni sol kanar fazlığını bilmeyen yok sadece yönetim bilmiyor.miya devreye girmezse bu sene düşeriz.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Ferami Pomay

    inşallah fakat futbolcuların bu kafayla malatya maçınıalmalarını beklemek Konyada vapur beklemeye benzıyor...Allahtan tek temennimiz biran önce galibiyetler serisini malatya maçıyla başlamsı ve bu taraftara sezon başından bu yana yaşattığı sıkıntılara bi son vermesidir.BAŞKA KONYASPOR YOK LÜTDEN LİGDE KALMAK İÇİN ARTİK HERŞEYİNİZİ ORTAYA KOYUN...

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • SABIR KALMADI ARTIK

    ARTIK BENİM İÇİ DEPLASMAN MAÇLARI BİR ŞEY İFADE ETMİYOR. TAM 1 YIL 1 AY 7 GÜN OLDU VE SADECE SON DAKİKADA KAZANILAN KAYSERİ MAÇI DIŞINDA GALİBİYET YOK. YANİ 1 YILDAN FAZLA SÜRE MAÇA GELİYORSUN AMA GALİBİYET YOK HEYECAN YOK GOL YOK ÇÜNKÜ RUH YOK. DÜŞERSEK BU STADA VE BİZ TARAFTARLARA YAZIK OLACAK YA DEĞİLSE BENİM GÖZÜMDE YÖNETİM, FUTBOLCULAR, MEDYA, SPONSORLAR KOSKOCA AMA KOSKOCA 0

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English