Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Konyaspor freni patlamış kamyon gibi

24 Ocak 2023
Beklenmedik gelişmeler ve kupadan elendikten sonra ilk maç… Ne olacağını kestirmenin güç olduğu bir maç…Maça daha etkili başlayıp ilk yirmi dakika üstün oynayan taraf Konyaspor olurken daha sonrasında oyunu eşitleyen ve süre ilerledikçe üstünlüğünü artıran Ankaragücü oldu. İkinci yarı başladığında ise Konyaspor başı kesik tavuk görüntüsü sergilemeye başlamıştı. Çok geçmeden Ankaragücü golü buldu ve ikinci golü atmak için de çok çaba sarf etmedi.

Konyasporlu oyuncular ise ikinci yarı ne yapacağını bilmez durumda planlı ve bilinçli oyundan uzak, savruk rakip kaleye etkili gidemeden, gol atabileceğine dair en ufak ümit kırıntısı oluşturmayan mücadele ile maçı tamamladı. Öyle ki sezon sonuna kadar gol atabilme düşüncesi oluşturacağına dair ümitlerin yok olduğu bir oyun sergilendi.

Sıradan takımlara karşı bile artık sahasında maç kazanma ümidi kalmamış bir takım olgusu ile karşı karşıyayız. Sorumlu net belli… Başkan, yönetim ve profosyonel yöneticiler. Yönetmek dik durmaktır. Yönetmek net olmaktır. Bunu Konyaspor yöneticilerinde göremedik. İlhan Palut ile yolları ayırmakta diyelim ki haklı sebepleri var. Ya çıkın tam açıklayın ya da Konyaspor’u sevenlerden, Konya’dan esirgediğiniz, kaçındığınız açıklamaları fırsat buldukça Konyaspor aleyhine kamuoyunu etkilemeye hevesli kanal ve kişilerin ağzına yem etmeyiniz. Bu durumu daha gülünç hâle getiriyor. Konyaspor bayır aşağı giden freni patlamış kamyon hâline gelmiş. Dalından kopan yaprağın sonunu rüzgar tayin eder misali nereye çarpacağı, neleri döküp kıracağı ve nerde duracağı belli değil. Bunun tüm sorumlusu da sizlersiniz. Selam ve dua ile… 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • fahrettin ışık

    neden böyle eyyamcılık yapıyorsunuz anlam veremiyorum sanki ilhan palut olsa kazanabilecegimiz bir maçmıydı bence hayır bence hoca değişimi mantıklı olmuş ben takımdan umutluyum

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (11)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English