Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​ Konyaspor Daha Kötüye Gitmiş

26 Monday 2022
Dünya Kupası arasını bekledik. Uzun arada Konyaspor’un oyununda iyileşme olabileceği inancı vardı. Alanyaspor maçı beklentilerimizin merakı testi anlamında bir mücadele olacaktı.Maç başlayıpta dakikalar ilerledikçe beklentilerimizin karşılanmadığı, aradan önceki Konyaspor’u aratan, daha da kötüye gitmiş bir Konyaspor vardı sahada.

Oyunun aksayan yönlerin düzeltilmesi adına beklentilerimiz daha da kötüye giderken, iyi yönlerinin de bozulmuş olduğunu gördük. Kötü yönleri daha kötüye giden, iyi yönleri de kötüye gitmiş bir Konyaspor sahada olunca beklenenin çok ötesinde kötü bir Konyaspor izledik.
Performansını düşük bulduğumuz futbolcuların performansı düzelmek yerine daha kötüye gittiği, oyunda işleyen aktivitelerin daha da bozulduğu bir Konyaspor bundan daha kötü olabilir mi bilmiyorum ama çok kötü bir Konyaspor vardı sahada. Pas oyunları tamamen yok olmuş arka arkaya yapılan başarılı pas sayılarının neredeyse hiç olmadığı bir oyun sergilendi.

Güç olarak da rakibinin oldukça gerisinde kalan. Fiziksel mücadeleleri çok çabuk kaybeden, ayağında topu tutamayıp topu sürekli rakibine teslim eden, oyundaki tüm etkinlikleri rakibinin gerçekleştirdiği edilgen bir Konyaspor vardı.Kötü oynasa da belirgin bir defans kalitesi ile sahada yer aldığını gördüğümüz Konyaspor’un bu özelliğinin kaybolduğunu görmek bu maçta Konyaspor için en kötü yöndü. Alanyaspor bu maçta galip gelemedi ve daha fazla gol atamadıysa bu defansın başarısı ile değil rakip forvetlerin beceriksizliği ile gerçekleşen bir olguydu. Aksi takdirde Alanyaspor fark atarak galip gelebilirdi.

Konyaspor’un oyun düzeninin oluşmasında en etkili faktör olarak gördüğümüz İlhan Palut için de bu maç olumsuzdu. Oyuncuların üzerinde etkisi olmayan bir görüntü verirken takımın bu kadar güçsüz olması, pas oyunlarının bu kadar geriye gitmesi, defansif yapının eski etkisinin yok olması ve rakibin kullandığı kornerlerde bu kadar rahat topla buluşması İlhan Palut için ifade edebileceğimiz olumsuz yönlerdi.  Akan oyunda gol atmanın uzağında kalan Konyaspor’un imdadına penaltılar yetişti. Penaltılar olmasa Konyaspor gol atamaz ve maçtan mağlubiyetle ayrılırdı.Galip olduğu dakikalarda bile maçı mağlup tamamlayacağı izlenimini veren bir oyun sergileyen Konyaspor’un sahip olduğu potansiyele inanarak bir an evvel düzelmesini bekliyoruz. Selam ve dua ile…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Konyaspor

    Dökülen oyuncuları kenara alıp oynamayan oyuncuları sahaya sürmezsen ne rekabet kalır ne hırs..herkesin yeri garanti ohh ne ala memleket bu kafayla ite kaka anca ligde kaliriz.. şu anda resmen sermayeden yiyor takim..

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Mustafa özgoktas

    Sezon başında alınan oyuncular vasat takıma faydaları yok geri geri gidiyoruz hayırlısı

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Eski Futbolcu

    Çok Etkili Birden Fazla Hemen Transferler Yapması Gerektiğini Herkes Biliyor

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English