Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​Kilit kelime sabır

14 Eylül 2022
Konyaspor ligin 6.haftasını namağlup ve gol yemeden lider tamamladı. Pazartesi günü oynanan son karşılaşmalar ile liderliğini perçinleyen Konyaspor’da öne çıkan ise sabırla pozisyonu bulmaya çalışması ve oyun disiplininden kopmaması oldu.Hatayspor karşısında zorlu bir mücadele sonucu sabrederek kendi oyununu oynayan Konyaspor istediği golü 66.dakikada buldu. Golden önce de birçok girişimi olan ancak sonuca varamayan Konyaspor paniğe kapılmadan, sakin kalarak oyun düzeninden kopmadan bu golü bulması belki galibiyetten daha değerliydi. Genellikle yurt dışı takımları için övünç kaynağı olan bu felsefenin Konyaspor’da yerleşmesi çok ama çok önemli. 

Liderlik
Haftanın tamamlanması ile Konyaspor 1 puan farkla lider konumda bulunuyor. Bu sezon çok çekişmeli geçmesi beklenen bir ligde 6 haftada alınan 14 puan ve gol yemeden bu haftaya kadar gelmek çok önemli bir başarı. İlerleyen haftalarda buralarda tutunabilmek her takım için daha zor hale gelebilecekken Konyaspor’un baştan bu oyun disiplinini sergilemesi sezonun geri kalanı için bir hayli önemli. Gelgelelim bu hafta oynanacak olan Galatasaray müsabakasına. Konyaspor takım oyunu olarak net bir şekilde Galatasaray’ın önünde. Bugün bunu sadece ben değil hemen hemen tüm spor kamuoyu söyleyecektir. Ancak Galatasaray’ın daha kaliteli bir kadrosunun olduğu net ve aşikar. Bu doğrultuda çok çekişmeli ve zevkli bir karşılaşma geçeceği ortada.  Sezonun bu bölümünde ligin en iyi takımı hem puansal anlamda, hem de oyun olarak lider takımı Konyaspor. Sezonun kalan bölümünde bu haftalarda toplanan puanların daha değerli hale geleceğini hep beraber göreceğiz.  Saygılarımla… 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English