Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​İşte Konyaspor bu olmalı

31 Tuesday 2013

Torku Konyaspor 2-1'lik Çaykur Rizespor maçının ardından ciddi anlamda bir düşüş  içine girmişti.

Önce Manisa'da, Akhisar Belediye'ye öne geçtiği karşılaşmada  2-1 yenildi. Ardından "olur böyle şeyler" dedik, iç sahadaki DÇ Karabükspor maçına odaklandık.

Bu maçta da 3-2'lik bir yenilgi alınca, haftalardır "gitti-gidecek, gönderildi-gönderilecek" diye beklenen Uğur Tütüneker'le yollar ayrıldı.

Kurt Hoca Mesut Bakkal'la el sıkışıldı..

Bakkal'ın ilk maçı olan Kayseri deplasmanında, kötü oynadığımız karşılaşmada  alınan 1 puana şapka çıkardık.

Gün geldi çattı,  yeşil beyazlılar, ebedi ve ezeli dostu Eskişehir maçına çıktı.

Maçtan önce, beraberliğin bile Torku Konyaspor için iyi sonuç olacağı düşünülüyordu.

Tahminler bile  her iki takımın 1'er puan alıp, dostluğa zarar gelmemesinden yanaydı. 

Konyaspor maçına gelinceye kadar 16 maçta 11 gol yiyen Eskişehirspor'un bir maçta 4 gol yiyeceği kimselerin aklına bile gelmezdi. Ama "Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer" hesabı, kalesinde 4 gol gördü.

Ayrıca yeşil beyazlı ekip,  bu maçta attığından daha fazlasını da kaçırdı.

Mesut Bakkal'la kendine gelen, güven veren ve mücadeleci bir takım görüntüsü çizen Torku Konyaspor'dan ikinci yarıda daha çok iyi şeyler bekliyoruz.

Konyaspor'un, Eskişehirspor maçında ortaya koyduğu mücadeleci oyun ve aldığı farklı sonuç,  herkese "İşte Konyaspor bu olmalı" dedirtti..

Evet.. Konyaspor gerçek anlamda bu olmalı.

Devre arasında aksayan yönlere yapılacak takviyeler ile bu takım kimsenin tutamayacağı  bir takım olur ve olmalı da..

Yeter artık.  Bizim de gerçek Konyaspor'u izlemek hakkımız olsa gerek.

 

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Sefer Alagöz

    Konyasporun kadro yapısı itibari ile zaten kötü bir takım olmadığı muhakkak. Bir kaç takviye ile Mesut hocanın da takıma vereceği katkılarla bu takımın ilk 10 arasında ligi tamamlayacağına inananlardanım.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English