Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​İkincilik yolunda anlamlı galibiyet

14 Monday 2022
Konyaspor uzun zaman akıllardan silinmeyecek bir karşılaşma sonucu deplasmanda 2-0 geriye düştüğü müsabakada sahadan 2-3 galip ayrılarak hem ikincilik yolunda çok büyük bir adım attı hem de sıralamada burada olmasının tesadüf olmadığını herkese bir daha göstermiş oldu.
Maça oldukça etkisiz başlayan temsilcimiz henüz maçın başlarında 1-0 geriye düştü. Tam bu golün şokunu atacakken maç biranda 2-0 oldu. Karlı Kayseri gününde Konyaspor tamamen buz kesti. Bu dakikadan sonra sahada varlığını hissettirmeye başlayan temsilcimiz kanat oyunlarıyla etkili olmaya çalıştı. Sezon başından beri orta sahasının diri olması ve hemen hemen tüm rakiplerine orta alanda üstünlük kurması Konyaspor’un işini bir nebze daha kolaylaştırdı. Amir’in ceza sahasında soğuk kanlı bir şekilde topa basması biranda Konyaspor adına penaltının çıkmasına sebep oldu. Amir 8 numara oynadığı zaman daha etkili olduğunu aldığı bu penaltıyla ispat etti. Oyunu iki yönlü oynayarak bitmeyen enerjisi ile rakibi rahatsız eden Amir Konyaspor adına sahanın etkili oyuncularından biriydi.

İkinci yarıda muhtemelen sezonun en sert devre arası konuşması geçti. Konyaspor ikinci yarıya çok etkili başladı. Hemen ikinci yarının başında skor 2-2 odu. Konyaspor’un durmaya pek niyeti yoktu ve 9 dakika sonra ilk 15 dakikasında 2-0 geriye düştüğü mücadelede 2-3 öne geçti. Öne geçtikten sonrada etkili olan taraf Konyaspor olmaya devam etti. Netice itibarı ile Konyaspor herkese neden buralarda olduğunu bu maçla ispat etmiş oldu.  Maçın içinde en büyük reaksiyonu veren İlhan Palut hocayı ayrıca tebrik etmek lazım. Konya’ya geldiği günden beri canını dişine takarak harıl harıl çalışıyor. Sadece kendini ve Konyaspor’u değil tüm genç yerli teknik adamları temsil etmeye devam ediyor. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English