Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Hezimetten döndük...

26 Tuesday 2013

Beşiktaş maçından çok umutluydum..

En azından beraberlik bekliyordum.

Ama olmadı..
İlk yarıda; dengesi bozuk, ruhunu rafa kaldırmış ve deli koyun gibi gezinen, ne yaptığı ve ne yapacağı belli olmayan bir Torku Konyaspor vardı sahada..

İlk yarıdaki Beşiktaş’ın gol yağmurunun, ikinci yarıda da devam edeceğini beklediğimiz bir anda, Konya’nın adeta yeniden doğuşu gibi ortaya koyduğu oyun, yaşayabileceğimiz olası bir hezimet, yerini umuda bıraktı..

İkinci yarının hemen başında Torku Konyaspor’un bulduğu gol, yüreklerimize su serpti. 

2-0 geriye düştüğümüz Fenerbahçe maçı gözümüzün önüne geldi hemen.

Acaba “Konya yine mi bir mucize gerçekleştirecek” diye düşündük bir an.

Uğur Tütüneker’in,  Recep Aydın’ın yerine 39. dakikada  Djalma ve 44. dakikada da  Hasan Kabze’nin yerine Borek’i oyuna alması, takımın  kimliğinin bir anda değişmesine neden oldu.

Orta alanda top tutan, sağ ve sol kulvarları kullanarak rakip kalede çoğalarak gol arayan, mücadeleci bir Torku Konyaspor vardı artık sahada..

Ne olup bitiyorda,  bu takım zaman zaman maçlarda iki ayrı devrede iki ayrı takım  kimliğine bürünüyor da, böyle kişiliksiz olabiliyor?.

Torku Konyaspor’un bir maçta, iki ayrı takım  kimliği bu maçta da kendini gösterdi. Daha önceki haftalarda da bu böyle olmuştu. Teknik edip zaman zaman nükseden bu hastalığa hala bir çözüm bulamamış.

Olan Konyaspor’a oluyor.. Ligin ilk yarısının bitmesine sayılı haftalar kaldı, biz hala “iyi olacağız” diye diye her geçen gün bir adım daha ligin dibine doğru gidiyoruz.

Ligin diğer sıkıntılı takımlarından;  Gaziantep, K.Erciyes ve Kayserispor’un  ayak seslerini ensemizde hissetmeye başladık.

Kötü oynayıp kaybediyoruz..

İyi oynadığımız maçları da kaybediyoruz.

Yazık..

Allah aşkına Konyaspor hangi maçı kazanacak?.
 

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English