Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Hani nerede kaldı yeni sezon startı?

19 Mayıs 2015

Torku Konyaspor’un Beşiktaş’ı 1-0 yenerek şampiyonluk hayallerini Osmanlı’nın stadının çimlerine gömdüğü Türk spor kamuoyunun gündemine oturdu.

Böylelikle yeşil beyazlılar takım olma yolunda en belirgin ve ciddi bir başarıya imza attı. Yöneticisinden teknik heyetine, taraftarından futbolcusuna ve sağlıkçısından malzemecisine kadar herkesi kutlarım..

***

Bundan tam 55 gün önce Kardemir Karabükspor maçı sonrası yazmıştım; “Konyaspor için bu sezon bitmiştir”diye..

Öyle de oldu..

Şu an 44 puanla gayet iyi bir yerde bulanan Torku Konyaspor’da hala yeni yılın planlaması yapılmış değil. Bu konuda yönetimden bir ışıkta yok.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Gaziantep’te 1-1 berabere biten maçın ardından; “Galatasaray maçı sonrası yeni sezonun hazırlıklarına ciddi bir şekilde ağırlık vereceğiz” diye açıklama yapmıştı.

O maç bitti..

Ses seda yok.

Bir maç daha geçti..

Yine ses seda yok..

Beşiktaş maçı da geride kaldı.

Şimdi bu maçın zafer coşkusu ile yine ses seda olmayacak..

Sonra da Lig bitecek..

Torku Konyaspor yönetiminin ben ciddi anlamda şu ana kadar bir transfer politikası izlediğini zannetmiyorum. Hatta futbolcu izlettirdiğini de..

Yani gelecek sezon için şu ana kadar atılmış ciddi bir adım da yok.

Şimdi “Ne bu acele” diyecekler.

Onlara göre öyle ama, akıllı bir yönetimin izleyeceği transfer politikası için bu aslında geç bile sayılır.

Her şeyden önce gelişi Konyaspor’a ivme kazandırmış ve takım ruhunu tamamen değiştirmiş bir Aykut Hoca’nın daha kalıp kalmayacağı hala belirgin değil.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın bir televizyon programında, Aykut Kocaman ile ilgili açıklamaları da düşündürücüdür.

Hatta gelen bilgilere göre, yönetimin kongreye giderek yeni takviyeler yapacağı, sonra da transferlere başlayacağı da söyleniyor.

Yani Konyaspor’da durum şu an fulü..

Lig bitecek herkes tatile gidecek. Yeni sezon başlamasına ramak kala da paldır küldür transfer yapılacak..

Sonrası?.

Yine klasik Konyaspor sendromu başlayacak.

Gelin iş işten geçmeden, piyasa kızışmadan, düşen takımlardaki bazı kaliteli futbolcuları birileri kapmadan, dahası menejer bozuntusu bazı sahtekarların tuzağına düşmeden, şu yeni sezon için bir “bismillah” çekin.

Konya kamuoyu sizden bunu bekliyor.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English