Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Deniz ve Abileri

07 Sunday 2024

Ligin açık ara güçlü takımlarından Galatasaray'ın oyunu şekillendiren oyuncularının olmayışı ve diğer eksik oyuncuların  Konyaspor için bir fırsat sunuyordu.

Konyaspor'un bu sezonki performansına baktığında ise oluşan bu fırsatı değerlendirme becerisi ve inancının ışığı parlak yanmıyordu. Maç öncesi yaşananlar ise bu ışığı biraz daha kısıyordu.

Kritik mevki olan kalede on sekiz yaşındaki Deniz'in ilk yarı gösterdiği performans ümitleri artıran büyük etkendi. Gencecik bir oyuncunun bu gayretine ve performansına eşlik edecek abiler aranıyordu. Deniz'in o kısık ışığı harlama gayretine kayıtsız kalamayacak abiler aranıyordu. 

Olmadı... O bazı abiler Deniz''in bu gayretine sıkı sıkı gözlerini kapadılar. Mücadele etmek şöyle dursun sahada doğru yerde durmak için dahi üşengeç, ruhsuz hareket eden oyuncular vardı.

Nelson diye biri var. Futbolcu mudur bilemiyorum. Gördüğüm şu ki mahir bir hayal hırsızı olduğunu net bir şekilde gösterdi. Oyuna olumlu katkı veren tek hareketini göremezken Konyaspor'u maçta öne geçirebilecek maçın en net pozisyonu çok kötü kullanarak hayal hırsızlığı yapıyordu. Nelson mu suçludur yoksa futbolcu sanıp alanlar mı? Oynadığı her maçta hep böyle kötü oynarken hala oynuyor olması da başka konu.

Cicaldau transfer edilildiğinde en ümit veren oyuncuydu. Oynadığı maçlarda beş dakika iyi oynadığı bir dilim yok. Oyuncudan fayda vermesi beklenir ama bu abimiz zarar veren cinsten...

Soner maçın en kötülerinden. İyi niyetle mücadele etmeye çalışıyor olabilir ama olmuyor işte. Bu kadar hatalı ve verimsiz performansla nereye kadar.

Tüm bu kadar kötü performansa rağmen genç futbolcuları görmezden gelenlere neler söylenebilir. Oynayanlar her maçta kötü oynarken genç futbolcular bu kadar kötü oynamayı başarabilirler miydi? Bunun cevabını mecburen oynatılan Deniz verdi. Anlaşıldı mı bilemem. Bu kadar kötü performans kabul görüyorsa bırakın genç oyuncular göstersin... Hiç değilse gelişmiş olurlardı.

Rakibin az yakalandığı iyi bir atak oluşma fıraatları inançsız ve kendisine güvenmeyen futbolcuların ayaklarında yok oldu.

Maçın özeti: Bir tatafta Deniz ve gayreti, diğer tarafta üşengeç ve umursamaz abileri... Umursamazlık ve üşengeçlik gayrete galip geldi.

Selam ve dua ile

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English