Son Dakika Haberler

Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

​Çaresizlik İçindeki Konyaspor

05 Sunday 2023
Geçen sezon başlayan ve göstere göstere gelen düşüş sezonun son haftalarında iyice derinleşti. Bundandır ki oynanacak maçlar öncesinde beklentileri olumsuzluklar kaplıyor. Her ne kadar olumsuzluklar iyice derinleşse de her zaman bitmeyen bir ümit var oluyor.

İlk yarı her iki takımında belirgin bir üstünlük kuramadığı bir mücadele gerçekleşti.

İkinci yarının hemen başında yenen bir gol. Rakip kale önlerinde Çikalleshi ve Moreno'nun anlaşmazlığı ile oluşacak etkili pozisyonda yapılan top kaybında Ahmet Oğuz'un hatalı ve etkisiz defansının arkasından gelişen atakta yerden yapılan ortada müdahale edilememesi ile yenen gol... Golü Karagümrük atmadı Konyaspor yedi türündendi. 

Önceki maçların aksine oyundan düşmeyen, gole karşılık verme mücadelesi veren bir Konyaspor izlemek olumlu gelişme olarak nitelendirebileceğimiz bir gelişmeydi.

Konyaspor verdiği mücadelenin karşılığını uzatma dakikalarında kazanılan penaltı ile atılan golle aldı.

Futbolcular arasında düşünce birlikteliğinin olmaması Konyaspor'un dağınık oyun oynamamasına sebep oluyor. Dağınık oyun hem  ofansta üretkenliği azaltıyor hem de defansı hatalara açık hale getiriyor.

Geçen sezon başlayan düşüşün önüne geçmek yerine, takım kalitesini artırmak yerine gönderilen futbolcuların yerine çok sayıda enerjisi düşük futbolcu alarak takım kalitesini iyice düşürmel yaşanan olumsizlukların ana nedeni...

Teknik direktör değişikliğinden çözüm beklemek fazlasıyla iyimselik olur. Zaten değişende bir şey yok. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçları beklemek gibi bir talihsizlik peşinde koşacak bir teknik direktör olgusu hakimiyetine esir olacak bir Konyaspor görüyorum.

Tüm bu sorunların ana sebebini oluşturanlar nihayet gitmeye karar verdiler. Genel kurul kararı alınmış. Beklentimiz sorunları çözme yetisine sahip kişilerin yönetime gelmesi...

Selam ve dua ile...

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English