Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Bu Fenerbahçe'yi yenmeliydik...

09 Monday 2015

İstanbul'da Şükrü Saraçoğlu'nda,  Fenerbahçe'den  "fark yemeden 1-0 yenildik"  diye sevinecek değildik ya..

Ajax karşısında verdiği mücadeleden yorgun çıkmış, Torku Konyaspor karşısında lime lime dökülen ve adeta ayakta duracak mecali bile kalmayan Fenerbahçe'yi bu karşılaşmada yenmek hiçde zor değildi.

Konyaspor'un, Kadıköy'de bugüne kadar tarihinde daha hiç yenemediği Fenerbahçe'yi yenerek şeytanın bacagını kırmanında tam zamanıydı da.

Fenerbahçe'nin yorgun ve bitkin bir görüntü çizdiği karşılaşmada, Konyaspor savunma futbolunu ön planda tuttu. 

Maçın 60 dakikasına kadar bir şut bile bulamadı  Fenerbahçe.. Konyaspor'da ona ayak uydurdu.. Tabiri caizse, her iki takımda bir birlerini uyuttu.

Aslında "en iyi savunma hücum futbolu" olduğu mantığından çok uzakta, geriye yaslandıkça yaslandı..  Her an skoru değiştirebilecek milyon dolarlık ayaklara sahip olan Fenerbahçe, bulduğu ölü bir pozisyon golü ile maçı lehine çevirmeyi başardı.

Torku Konyaspor bundan 3-4 hafta önce oynadığı maçlardaki futbolu ortaya koymuş olsaydı, Fenerbahçe'yi sahasında yenmesi içten bile olmayacaktı..

Ama olmadı..

Konyaspor'un şu üç büyükler dediğimiz İstanbul takımlarına karşı şansı ne zaman dönecekte, bu maçlar bize kabus olmaktan çıkacak?..

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English