Son Dakika Haberler

Mehmet Akif TEKİN

Mehmet Akif TEKİN

​Alışkanlıklar

28 Ağustos 2021
Konyaspor yeterince tutuk başladığı ve 60 dakika boyunca rakibinin daha iyi oynadığı müsabakayı son 30 dakikalık performansı ile oyunda tutunarak sahadan beraberlik ile ayrıldı. Bu müsabaka sonucunda 3 maç sonucunda mağlubiyet yüzü görmeyen Konyaspor çıkışını devam ettirdi.

İlk yarıda rakibinin üstün oyun anlayışına boyun eğen Konyaspor orta alanda hiçbir varlık gösteremedi. Adana Demirspor orta alan oyuncularının daha istekli olması, topu kendilerinde tutarak oyunu derinden okumaları ve Konyaspor orta alanının bu pas organizasyonunu kıramaması ibrenin Adana Demirspor yönüne dönmesinin en büyük sebeplerinden biriydi. Derinden atılan uzun toplar sayesinde tehlikeler yaratan ev sahibi ekip belki son hamleleri düzgün yapabilse skor ilk yarıdan Adana Demirspor lehine olabilirdi. Konyaspor’da bu ataklara dur diyen Sehıc’i de unutmamak gerek. 

İkinci yarıya ev sahibi ekip çok baskılı başladı. Sürekli rakibinin üzerine giden Adana Demirspor golü de buldu. Bu gol Konyaspor içinde bir uyanış oldu. Bu dakikadan sonra kanatları daha etkili kullanan, orta alanda rakibini ısırmaya başlayan yeşil beyazlı ekip istediği pozisyonları bulmaya başladı. Özellikle golden sonra Konyaspor’un oyunu daha çok istediği aşikardı. İki sezondur duran toplar yüzünden çok fazla gol yiyen ve buna çare bulmaya çalışan Konyaspor bu sefer bir duran top organizasyonu sayesinde beraberlik golünü attı ve kendisi adına iyi geçmeyen bir müsabakadan 1 puan ile ayrılmanın bence mutluluğunu yaşadı. 

Konyaspor artık belli bir oyun sistemi oturmuş, eldeki mevcut oyuncular ile hücumu düşünen bir takım. Ligde oynadığı 3 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmemesi ve 7 puan toplaması bence büyük başarı. Sırasıyla Sivasspor, Başakşehir ve Adana Demirspor müsabakaları bu başarının bence ne kadar önemli olduğunun göstergesi. Ligin ilk haftalarında bu puanlar Konyaspor için ilerleyen haftalarda çok büyük avantaj sağlayacaktır. Tüm oyuncuları ve teknik ekibi tekbrik ederim. Bu başarılar Konyaspor için artık alışılagelmiş başarılar olması temennisiyle…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English