Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yurdum.org ile Türkiye’nin Tüm Güzel Gezilecek Yerleri Bir Arada

Yurdum.org ile Türkiye’nin Tüm Güzel Gezilecek Yerleri Bir Arada
Yurdum.org ile Türkiye’nin tüm gezilecek yerleri hakkında bilgi edinmek ve görmek artık mümkün. Uzman çalışan kadromuz ile Türkiye’nin tüm şehirlerindeki gezilecek yerleri okuyucularımız için yayımlıyoruz. Makalelerimizi en güncel ve doğru kaynaklardan elde ediyoruz. Böylece okuyuculara geriye sadece hakkında bilgi edinmek istenen gezilecek yerin Yurdum.org üzerinde araştırılması kalıyor.

Yurdum.org Hangi İllerde Gezilecek Yerleri Yazıyor?

Sitemizde Türkiye’de yer alan en küçüğünden en büyüğüne kadar bütün şehirlerdeki gezilecek yerler bulunmaktadır. Tabi ki büyük şehirlerdeki gezilecek yer sayısı daha fazladır. Pekâlâ bunun iki nedeni vardır. Birincisi büyük illerin ne kadar süreden beridir yerleşim yeri olduğudur. İkincisi ise yerleşim yerinin coğrafi yapısı ve iklimidir. Bununla birlikte şehrin geçmişten günümüze önemli yerleşim yeri de olması gerekmektedir. Bu sayede önemli yerleşim yerlerinde kıymetli yapılar inşa edilmiştir. Türkiye’de bu şehirlerden birincisi İstanbul’dur. İstanbul geçmişten bu yana en önemli şehirlerdendir. Üç farklı ülkenin başkenti olmuş olan İstanbul’da bu vesileyle tarihi yapılar inşa edilmiştir.

Diğer bir yandan gezilecek yeri az olan şehirlere bakıldığında coğrafi konum ve iklim belirleyici olmuştur. Örneğin hava şartları soğuk ve coğrafi konumu da engebeli olan Ağrı ilçesi buna en güzel örnektir. Lakin gezilecek yerler, beşerî olmanın dışında doğal olarak da oluşmaktadır. Bunlara örnek olarak da Pamukkale Travertenleri, Ağrı Dağı, Tortum Şelalesi ve Peribacaları verilebilir.

Kısacası Yurdum.org olarak Türkiye’nin 4 bir tarafından gezilecek yerleri okuyucular için bir araya getiriyoruz.

Yurdum.org Yurt Dışındaki Gezilecek Yerleri Yazıyor mu?

Yurdum.org adından da anlaşıldığı üzere Türkiye’de bulunan gezilecek yerler hakkında bilgi vermektedir. Fakat bu noktada site üzerinde yurt dışındaki gezilecek yerlerin yazılıp yazılmadığı merak konusu olmuştur. Yurdum.org olarak bu konuya açıklık getirelim. Yazarlarımız sadece Türkiye’deki gezilecek yerleri yazmaktadır. Bunun haricinde yurt dışında yer alan gezilecek yerler sitemizde yer almamaktadır.

Yurdum.org Günlük Kaç Makale Yayınlar?

Ekibimizde yer alan yazarlarımız yöneticiler tarafından verilen konu başlıklarına göre yazılarını yazmaktadır. Yazılan yazıları teslim alan editörler de kontrolleri yapıp yazıları panel üzerine kaydetmektedir. Son olarak da 3. Kontrol site yöneticileri tarafından yapılır ve yazı yayınlanır. Bu işlem için farklı yazarları görevlendiren Yurdum.org, halihazırda kaç hazır makale bulunursa bulunsun günlük sadece 1 tane yazı yayınlamaktadır. Yer yer bu sayı değişebilmektedir. Fakat bu noktada yine bir disiplinli çalışma stratejisi uygulanır. Örneğin bir şehir ile ilgili gezilecek yerlerin sayısı az ise günlük yayınlanacak makale sayısı yöneticiler tarafından belirlenir. Genel olarak da sitemizde günlük 1‘er makale yayınlanır.

Yurdum.org Bünyesinde Çalışan Kişilerin Görevleri Nelerdir?

Yurdum.org kurulduğu günden bu yana özverili çalışanları ile okuyuculara hizmet sunmaktadır. Bu kapsam dahilinde sitemizde güvenlik uzmanı, editör, yazar, SEO uzmanı ve yönetici bulunmaktadır. Makalenin yayımlatılmasındaki işleyiş şu şekildedir:
  • İlk olarak yazar çalışanlarımız makalenin yazımı için güvenilir kaynaklardan literatür taramasını yapar. Taramanın ardından elde edilen bilgiler işlenerek özgün bir şekilde yazılır. Yazı işi tamamlandıktan sonra makale SEO uzmanına gönderilir.
  • Yazıyı devralan SEO uzmanı, yazının gerekli SEO uyumunu kontrol eder ve yazının doyurucu bir hale gelmesini sağlar. Ardından yazı editöre gönderilir.
  • Editör devraldığı makaleyi panele yüklemek üzere konu başlıkları altına çeşitli görsel ve videolar yükler. Zenginleşen makale böylece tam anlamıyla okunur bir hal alır. Son olarak yazıda gezilecek yerin konum ve iletişim bilgileri editör tarafından yüklenir. Bu işlemden sonra yazı hazır bir hale gelerek yöneticinin onayına gönderilir.
  • Son işlemi yönetici yapar ve editörden aldığı yazıyı site üzerinde her gün saat 10.00’da yayınlanmak üzere zamanlar.

Yurdum.org Makalelerdeki Bilgileri Nereden Bulur?

Sitemizde yer alan yazıların tamamı uzman yazar kadromuz ile yazılmaktadır. Yazarlarımız yazılarda %100 özgünlük sağlar ve böylece kusursuz bir yazı çalışması ortaya çıkar. Yazılan makalelerin özgünlüğü bir yana, bilgilerin nereden alındığı da önemlidir. Çünkü internet ortamında yalan ve uyduruk bilgilerin haddi hesabı yoktur.
İşte tam da bu konu üzerinde yazarlarımız uzmanlığını konuşturmaktadır. Yazılarımızda yer alan bilgilerin tamamı Google güvenlik sertifikasına uygun sitelerden alınmıştır. Kimi zaman yazarlarımız yabancı kaynaklardan da bilgi alarak yazıları taçlandırmaktadır.

Yurdum.org Üzerinden Makale Kopyalanması Suç mudur?

Sitemizde yer alan bütün makalelerin hakları saklıdır. Yazılan yazıların bir kısmı veya tamamı izinsiz kopyalandığı takdirde adli işlemler başlatılacaktır. Bu konudaki sorumluluk tamamen kişiye aittir. Şayet yazılarımız sadece bilgi edinmek üzere okuyucuların hizmetine sunulmaktadır.

Yurdum.org Ne Zaman Kuruldu?

Yurdum.org her ne kadar domain yaşı az olsa da sitenin alt yapısının oluşturulması uzun sürmüştür. Bu anlamda site oldukça köklüdür. Yöneticiler tarafından seçilen uzman çalışanların seçimi de kolay olmamıştır. Sitemizin geçmişi 2017 yılına kadar dayanmakla birlikte, kuruluşu 2021 yılında olmuştur. Kuruluşumuzdan bu yana en kaliteli yazıları faydalanmak üzere yayınlıyoruz ve yayınlamaya da devam edeceğiz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English