Son Dakika Haberler

Türkiye’nin en büyük araç kiralama platformu olarak misafirlerine 1 dakikadan kısa sürede kolayca kiralama deneyimi yaşatan Yolcu360, yarıyıl tatiline özel bir indirim kampanyası başlattı. Yolcu360 misafirleri, 16 Ocak – 5 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacakları yurt içi araç kiralamalarında, kiraladıkları gün sayısına göre 250 TL’den 500 TL’ye varan indirimlerden yararlanacaklar. Yolcu360, tatilini yurt dışında geçirmek isteyen aileler içinse 110 ülkede geçerli %15 indirim fırsatı sunuyor.

YOLCU360’TAN YARIYIL TATİLİ FIRSATLARI
 
 
Teknolojik yenilikleri ve misafir odaklı yaklaşımı ile araç kiralama sektörünün ezberlerini bozan Yolcu360, özel gün ve dönemlere yönelik indirim kampanyalarıyla araç kiralamayı herkes için kolay ve ulaşılabilir hale getirmeyi sürdürüyor.
Yarıyıl tatilinde birlikte vakit geçirmek, sevdiklerini ziyaret etmek ya da kışın tadını çıkarmak isteyen aileler, 16 Ocak – 5 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacakları araç kiralamalarda Yolcu360’ın yarıyıl tatiline özel yurt içi ve yurt dışı indirimlerinden yararlanacaklar.
 
4-7 gün arası 250, 15 güne kadar 500 TL indirim
 
6 Ocak – 5 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli olacak Yarıyıl Tatiline Özel İndirim Kampanyası, 4-7 günlük kiralamalarda 250 TL indirim sağlarken, araçlarını 8-15 gün arası kiralayan misafirlere de 500 TL indirim fırsatı sunuluyor. Türkiye’nin en büyük araç kiralama platformu Yolcu360’ın yarıyıl tatiline özel indirim kampanyası yurt içi kiralamalarda geçerli olurken, araçlarını yurt dışında kiralamak isteyen misafirler de tüm kiralamalarda yüzde 15 indirim fırsatı yakalayacaklar.
 
Yurt dışı kiralamaların tamamında yüzde 15 indirim
 
Yolcu360 yarıyıl tatilinde kültür turu yapmak, kayak merkezlerine gitmek ya da keşif turuna çıkmak isteyen aileleri de unutmadı. 2022 yılında operasyonunu 110 ülkeye taşıyarak rekor bir büyüme hacmi yakalayan Yolcu360, yarıyıl tatil avantajlarını yurt dışı kiralamalara da taşıyor. Yarıyıl Tatiline Özel İndirim Kampanyası yüzde 15 indirim fırsatıyla 6 Ocak – 5 Şubat 2023 tarihleri arasında tüm yurtdışı kiralamalarda geçerli olacak.
 
Kolay kampanya, kolay kiralama
 
Yolcu360 misafirleri, Yolcu360.com ve mobil uygulamadaki kampanya kodu alanına ilgili kodu yazarak kampanyadan faydalanabiliyorlar. Misafirler 4-7 günlük kiralamalar için KARNE250, 8-15 gün arası kiralamalar için de KARNE500 kodunu kullanıyor. Yurt dışı kiralamalara özel yüzde 15 fırsatından yararlanmak isteyen misafirler ise kiralama işlemleri sırasında WINTER15 kodunu kullanıyorlar.
 
Tüm kampanyalarda olduğu gibi Yolcu360’ın 7/24 hizmet veren Misafir Merkezi ekibi ile iletişime geçerek de kampanyaya dahil olabiliyorlar.
 
Yolcu360 hakkında daha geniş bilgi ve araç kiralama seçenekleri için yolcu360.com ve yolcu360.com/blog adresleri ziyaret edilebilir, Yolcu360 Mobil Uygulaması indirilebilir ya da 0850 360 5 360 numaralı Yolcu360 Misafir Merkezi aranabilir.
 
Yolcu360 Hakkında
 
Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi Yolcu360, araç kiralamayı kolay, güvenilir ve ulaşılabilir kılma vizyonuyla hizmet veren bir e-ticaret platformudur. Misafir mutluluğu saplantılı ve bol ödüllü müşteri hizmetleri yaklaşımının gücü ile Yolcu360, misafirlerinin 100 bin araçlık filo üzerinden en iyi fiyatı ve bir dakika içerisinde araç bulmalarını sağlıyor. Yolcu360, 2020 yılında 22 milyon ziyaretçiye, 2 bin farklı lokasyonda çözüm sundu. 2015 yılında Silikon Vadisi’nde kurulan Yolcu360, bugüne kadar 1 milyondan fazla misafire hizmet vererek Similarweb global istatistiklerine göre kendi sektöründe ilk 10’a kadar yükseldi. Yolcu360 hakkında daha geniş bilgi ve araç kiralama seçenekleri için www.yolcu360.com adresini ziyaret edilebilir ya da 0850 360 5 360 numaralı Yolcu360 Misafir Merkezi aranabilir. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English