Son Dakika Haberler

Yeni Çekilen Türk Filmleri Kaçırmayın

Türk filmleri genel olarak Diğer yabancı filmleri oranla daha fazla tercih edilen ve izlenen programlardır yeni çekilen Türk filmleri arasında en çok izlenen ve IMD puanına göre sıralanmış olan filmleri şu şekilde belirtebiliriz.
  1. Adanış: Kutsal Kavga. İstanbul'un fethi ile Türklerin eline önemli sırlar geçmişti,
  2. Kendi Yolumda,
  3. Zebun,
  4. Korku Takvimi,
  5. Tam Kafadan Karavana,
  6. Kehanet Ayasofya,
  7. Olmadı Kaçarız,
  8. Bergen.
Bu filmler aynı zamanda yaşanmış hikâyelerden oluşan bazı içerikler barındırmaktadır. TV haberleri içerisinde kendisine sıkça yer bulan yeni çekilen Türk filmleri aynı zamanda geçen senelere oranla oldukça kendisini geliştirmiştir. Yönetmenlerin ve oyuncuların profesyonelliği gittikçe geliştirilmiştir. Yabancı filmlere oranla daha fazla izlenme payına erişen Türk filmleri gittikçe kendisine dünya sineması içerisinde yer bulmuştur. Ayrıca TV haberlerim içerisinde en çok aranan kriterlerden biri olan yerli filmler, tüm zamanların en zirve zamanını yaşamaktadır. 

Türk Filmlerinin Gelişimi

 
Türk filmlerinin geliştirilmesi aynı zamanda farklı platformların kullanılması gittikçe göze çarpan bir durum haline gelmiştir. Yabancı filmlere oranla Türk filmlerinin izleme sayıları daha fazla olduğu için hemen etmenler hem de oyuncular kendilerini geliştirebilmek adına çeşitli eğitimler almaktadır. Eğitimlerin başarılı sonuçlar getirmesi ile birlikte birçok kişi yerli yapımlarda başrol oynamaya başlamıştır. Aynı zamanda Türk filmleri farklı platformlarda ve platolarda profesyonel olarak çekimleri gerçekleştirilen yapımlar olarak karşımıza çıkar.

Türk Filmlerine Ulaşmak

 
Türk filmleri her zaman diğer yabancı sinemaya oranla daha çok sevilen ve geliştirilen bir sektördür. Bu nedenle genellikle orta yaş üstü kişiler tarafından daha çok tercih edilen bir piyasadır. Tüm Türk filmleri hakkında detaylı bilgi almak ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşabilmek için https://www.tvhaberlerim.com internet adresini tıklamanız yeterlidir. Habercilik konusunda deneyim kazanmış ve uzmanlaşmış çalışma arkadaşları ile birlikte tüm Türk filmleri hakkında ve aynı zamanda yabancı filmler hakkında detaylı olarak bilgi almanız mümkündür. Site içerisinde ayrıca spor, gündem, son dakika haberleri, yaşam, sağlık ve burç yorumları gibi bilgilere de kısa sürede ulaşmanız mümkündür. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English