Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yakın Zamanda Çıkacak En İyi 5 Android Oyun

Yakın Zamanda Çıkacak En İyi 5 Android Oyun

Akıllı telefonların gelişmesiyle mobil oyunlar bilgisayarlar oyunlarının seviyesine çıkmaya başladı. Önceden sadece 2 boyutlu basit oyunlar oynayabiliyorken bugün bilgisayar oyunlarının android sürümlerini bile oynayabiliyoruz. Android oyunlar geliştirilmesi kolay olduklarından dolayı Google play mağazasında milyonlarca ücretsiz oyun bulunuyor. Bu kadar oyun içerisinde kaliteli oyunları seçmekse çok zor. Bu yüzden bu yazımızda sizler için ön kayıt süresince bulunan kaliteli 5 adet android oyunu listeledik.

1- Rainbow Six Mobile
Ubisoft Entertainment tarafından geliştirilen ve kendine has oynanış tarzı bulunan Rainbox Six yakın zamanda telefonlarda oynanmaya hazır olacak. Oyun şu anda sınırlı sayıda mobil cihazda test ediliyor. Bilgisayar sürümüyle aynı haritalara sahip olacak bu oyunda 5 kişilik iki takım mücadele edecek. Klasik fps oyunlarından farklı olarak bu oyunda seçtiğiniz karakter oynayış tarzınızı etkiliyor. Her karakterin farklı özellikleri bulunuyor. Ayrıca oyunda yer alan mekanların duvarları yıkılabiliyor. Böylece aynı haritada onlarca farklı yerden saldırı stratejisi uygulayabiliyorsunuz. Hızlı oynanışa sahip online oyunları seviyorsanız bu oyuna mutlaka ön kayıt yaptırmalısınız.

2- Call of Duty®: Warzone™ Mobile
Activision COD: Mobile oyunu ile 100 milyondan fazla indirmeye ulaşarak mobil fps oyunları arasında liderliğe oturdu. Şimdi ise COD:Warzone ile liderliğini sağlamlaştırmaya hazırlanıyor. Warzone oyuncularına 120 kişilik Battle Royal deneyimi sunacak. Yenilenen grafikler sayesinde en gerçekçi mobil fps deneyimi yaşayacaksınız. Bu oyuna hemen ön kayıt yaptırarak oyun çıkınca ücretsiz silah skinlerine sahip olabilirsiniz.

3- Harry Potter: Sihir Uyanıyor
Listemizin 3.sırasında Harry Potter hayranlarının mutlaka ön kayıt yaptırması gereken bir oyun var. Warner Bros. International Enterprises tarafından geliştirilen bu oyunda birinci sınıf öğrencisi olarak başlayıp sihirde ustalaşmaya çalışacaksınız. İsterseniz hikâye modunda ilerleyecekseniz isterseniz dünya çapından oyunculara sihir becerinizi göstereceksiniz. Ayrıntılı bir hikâyeye sahip bu rol yapma oyununda toplanmayı ve geliştirilmeyi bekleyen 80 adet sihir kartı bulunuyor. Harry Potter evreninde kendi hikayeni yazmak istiyorsan hemen Google play sayfasından bu oyuna ön kayıt yaptırmalısınız.

4- DC Heroes & Villains
Listemize DC hayranları için geliştirilen bir oyun ile devam ediyoruz. DC Heroes & Villains oyunu ile 35’den fazla DC karakteriyle Gotham gibi ikonik mekanlarda suçla savaşabilirsiniz. Oyunda oynayabileceğiniz 152 adet bölüm bulunuyor. Basit şeker patlatma oyunu olduğundan dolayı her seviyeden oyuncuya hitap ediyor. Bu tarz oyunları ve DC evrenini seviyorsanız bu oyuna ön kayıt yaptırmanızı tavsiye ederiz.

5- Indus Battle Royale
Listemizi battle royal severler için ikinci bir oyun ile bitiriyoruz. Pubg oyunun başarısından sonra çok fazla battle royal oyunu çıktı fakat çoğu oyun, oyuncular tarafından beğenilmedi. Sizde yeni ve kaliteli bir battle royal arayanlardansanız Indus oyununa ön kayıt yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bu oyun Indus isimli gizemli bir gezegende geçiyor. Cosmium isimli güçlü bir kaynak için hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyorsunuz. Oyun kendi içerisinde keşfetmenizi bekleyen bir hikaye bulunduruyor.

Bu yazımızda ön kayıt sürecinde olan 5 android oyunu tanıttık. Sizin en beğendiğiniz oyun hangisi oldu? Yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English