Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Uludağ Enerji ile “Faturalarınızı Güvence Altına Alın!”

Uludağ Enerji ile “Faturalarınızı Güvence Altına Alın!”

 

Dünyada ve ülkemizde enerji maliyetleri hızlı bir şekilde artmaya devam etmekte ve enerji kaynaklarında arz sıkıntısı yaşanmaktadır. Diğer yandan fosil yakıtlarından elde edilen enerjinin doğaya verdiği zarar da göz önünde bulundurulduğunda enerji verimliliği öncelikli gündem maddelerinden birisi haline geldi. Hükümetler enerjideki maliyetleri düşürmek ve temiz çevreye katkıda bulunmak adına enerji verimliliği konusunda yeni adımlar atmaktadır. İstatistiki veriler göstermekte ki ülkemizde kullanılan toplam enerjinin %75’i aşan bir kısmı ithal edilen fosil yakıtı ürünlerden karşılanmakta ve harcanan toplam enerjinin %35’i binalarda kullanılmaktadır. Bu noktada binalarda enerji verimliliğinin artırılması çok önemlidir. Biz Uludağ Enerji olarak uzman kadromuz ile binalarda enerji verimliliğinin artırılmasına yönelik çalışmalar yürütmekteyiz. 

 

Öncelikle binalarda enerji verimliliğinin birçok alt başlığından birisi olan ısı pay ölçerlere kısaca değinmek istiyoruz. Isı Pay Ölçer; merkezi bir sistem ile ısıtılan binalarda, radyatör üzerine monte edilerek kullanılır ve tüketilen toplam ısı enerjisinin adil bir şekilde pay edilmesini sağlar. Biz firma olarak tasarruf ve konforu bir arada yaşamak isteyen müşterilerimize ısı pay ölçerler ile termostatik vananın birlikte kullanılmasını öneriyoruz. Uludağ Enerji olarak Alarko - Techem, Qundis, Siemens, Brunata, Engelmann ısı pay ölçerler başta olmak üzere, yerli ve yabancı birçok markanın kurulum, servis hizmetini yürütmekteyiz. 

 

Isı pay ölçerlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için Isı Pay Ölçer Nedir? Avantajları Nelerdir? yazımızı inceleyebilirsiniz.

 

Binalarda enerji verimliliğine katkıda bulunacak önemli başlıklardan birisi de adil bir faturalandırma sistemi ile herkesin tükettiği kadar faturalandırılmasını sağlamaktır. Yapılan araştırmalarda tüketiminin karşılığını ödeyen bireysel kullanıcılar da tasarruf isteğinin arttığı gözlenmiştir. Bu kişiler aynı zamanda enerji verimliliğine ilişkin yatırımlar yapmaya daha istekli olmaktadırlar.

 

 Site ve Apartman yöneticileri, Uludağ Enerjinin Otomatik Sayaç Okuma Sistemlerine geçerek adil ve otomatik bir  faturalandırma sağlayabilirler. Firmamız otomatik sayaç okuma konusunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yetkilendirilmiş firmalar arasındadır. Unutmamak gerekir ki adil paylaşım site ve apartman sakinlerinin huzurunu artıracak, yönetim faaliyetlerini kolaylaştıracaktır.

 

Otomatik sayaç okuma sistemleri ile ilgili aklınızdaki birçok soruya Otomatik Sayaç Okuma Sistemi Nedir? Avantajları Nelerdir? yazımız ile cevap bulabilirsiniz.

 

Firmamız kuruluşundan bu yana geride bıraktığı 13 yılda “insana hizmet, doğaya saygı” anlayışı ile çalışmalarını sürdürmekte ve güvenilir olmak ve güvenilir kalmak hedefi ile kurumsallaşarak büyümeye devam etmektedir. Firmamız, İstanbul, Bursa, Eskişehir başta olmak üzere, ondan fazla ilimizde faaliyet göstermektedir.

 

Uludağ Enerji olarak enerji verimliliği konusunda doğru çözüm önerileri ile %40’ı aşan oranlarda enerji tasarrufu vaad ediyoruz ve bu konuda çok iddialıyız. Site ve apartman sakinleri faturalarınızı güvence altına almak ve enerjinize sahip çıkmak isterseniz beraber çalışabiliriz. Referanslarımızı öğrenmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle irtibata geçin.

 

İletişim Bilgilerimiz:

 

Telefon        : 0216 290 20 62

İnternet sitemiz    : https://www.uludagenerji.net/ 

İnstagram             : https://www.instagram.com/uludag.enerji/

Facebook              : https://www.facebook.com/uludagenerji1 


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English