Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Üç Kız Kardeş Dizisi Yeni Sezona Başlıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçen sezon sonuna doğru başlayan Üç Kız Kardeş projesi ikinci sezon heyecanını yaşıyor.

Üç Kız Kardeş Dizisi Yeni Sezona Başlıyor
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçen sezon sonuna doğru başlayan Üç Kız Kardeş projesi ikinci sezon heyecanını yaşıyor. 13 Eylül Salı akşamı izleyenler ile buluşmaya hazırlanan projeden gelen fragman ise şaşkınlık yarattı. Nesrin karakterinin veda eder gibi durması ve ev halkının hüznü seyircilerde oldukça merak uyandırdı.

Hikâyesi Çok Sevildi

Başarılı yazar, oyuncu ve gazeteci İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi başladığı günden bu yana seyircilerin ilgisini çekmeyi başardı. Ayvalık gibi küçük bir ilçede yaşayan üç kız kardeşin aile ve çevreleriyle olan ilişkilerini anlatan projede etkili oyunculuklar seyircilerden olumlu tepkilerin gelmesine neden oldu. Salı akşamları zirveyi kapan Üç Kız Kardeş projesinin yeni sezon tanıtım fragmanı da merak uyandırdı.
Sıcak bir aile hikâyesi etrafında gelişen olayları ustalıkla ekrana taşıyan Üç Kız Kardeş projesinin yeni sezon fragmanında Dönüş'ün sarf ettiği cümleler izleyenleri hayrete düşürdü. Geçen sezon finalinde Nesrin'in hali ve bu sezon hikâyede olup olmayacağı ile ilgili herhangi bir gelişmenin paylaşılmaması izleyenleri acaba dedirtti. Nesrin karakterinin fragmanda söylediği sözlerle de akılları karışan seyirciler bir an önce 13 Eylül akşamını beklemeye başladı. Hikâyesi çok beğenilen ve Türkan, Derya ve Dönüş'ün hayatlarını samimi bir şekilde izleyenlerle buluşturan Üç Kız Kardeş projesi için geri sayım başladı.

Güçlü Kadro Güçlü Kalemler

İclal Aydın'ın hem hikâyesini kaleme aldığı hem de kadrosunda bulunduğu Üç Kız Kardeş projesinin kadrosu oldukça sağlamdır. Reha Özcan, Özgü Kaya, Berker Güven, Melisa Berberoğlu, Almila Ada, Murat Çidamlı, Yiğit Dikmen, Anıl Tetik, Emre Kıvılcım, Ayça İnci ve Nazlı Senem Ünal gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda Kalender Ailesini neler bekliyor şimdiden merak konusu oldu.
Çok okunan romandan uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin birinci sezon etkisinin ikinci sezonda da etkisini sürdürmesi bekleniyor. Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yaptığı Üç Kız Kardeş projesi sürükleyici ve bir o kadarda etkileyici hikâyesiyle sevenlerine kaldığı yerden merhaba demeye hazırlanıyor. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English