Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Yemek Kartı TokenFlex

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Yemek Kartı TokenFlex

 

 

Şirketlerin ve işverenlerin çalışanlarına yemek desteği sunması, ülkemizde geleneksel bir uygulama haline gelmiş durumda. Firmalar bu yemek desteğini çoğunlukla yemek kartları üzerinden verirler. Çalışanlara yemek kartı sunmanın en avantajlı, pratik ve kolay yolu ise TokenFlex’i tercih etmektir. İşte, Türkiye’nin en hızlı büyüyen yemek kartı TokenFlex hakkında bilmeniz gerekenler:

TokenFlex Nedir?

TokenFlex, Koç Holding çatısı altında hizmet sunan Token Finansal Teknolojiler’in yemek kartı markasıdır. Token Finansal Teknolojiler’in dijital ödeme girişimlerinden biri olarak 2022 yılında faaliyete başlayan TokenFlex, Türkiye’nin ilk tamamen dijital yemek kartı olma niteliği taşıyor. Başta Koç Topluluğu şirketleri olmak üzere yaygın bir kullanım ağına sahip olan TokenFlex,  50 binden fazla kişinin yan haklarını kullanmasını kolaylaştırıyor.

 

Kurumsal firmalara, vergi muafiyeti ile birlikte bakiye yükleme ve takibi konusunda kolaylıklar sunan TokenFlex, yemek kartı kullanıcılarına da kampanyalar ve geniş üye iş yeri ağıyla avantaj sağlıyor.

TokenFlex Yemek Kartının Özellikleri

TokenFlex yemek kartının en önemli özelliği, tamamen dijital olmasıdır. Fiziki plastik kartı bulunmayan TokenFlex’te bakiye yüklemeleri de harcamalar da dijital ortamlarda yapılıyor. Yemek kartı kullanıcıları, alışveriş sırasında TokenFlex mobil uygulamasını kullanarak zaman kazanıyorlar.

 

Kullanıcılar QR kod okutarak veya NFC özelliği ile telefonu POS cihazına yaklaştırarak saniyeler içinde ödeme yapabiliyorlar. Bu hem ödeme yapan kullanıcının hem de ödeme alan iş yerlerinin zaman kaybı yaşamasını önlüyor.

 

TokenFlex’in bir diğer önemli özelliği de geniş bir üye iş yeri ağına sahip olmasıdır. Peki, TokenFlex nerelerde kullanılabiliyor?

TokenFlex Nerelerde Geçerlidir?

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yemek kartı TokenFlex, kısa süre içerisinde üye iş yeri sayısını 25 binin üzerine çıkardı. Kısa süre içinde tüm Tükiye'de yaygınlaşan TokenFlex, kullanıcılarına Türkiye’nin her noktasında kafeden markete, restorandan büfeye kadar yaygın bir kullanım ağı sunmaya başladı. Ayrıca online alışveriş imkânı sunan market ve restoranlar ile online sipariş uygulamalarında da geçerli olan TokenFlex, Türkiye’nin her noktasında kullanılmaya başlandı.

TokenFlex’in Geçtiği Restoranlar ve Kafeler

TokenFlex’in üye iş yerleri arasında seçkin restoranlar bulunuyor. Özellikle zincir restoranların bulunması, hemen her şehirde TokenFlex kullanmayı mümkün hale getiriyor. TokenFlex’in geçerli olduğu restoranları “Üye İş Yeri Bul” sayfasından ve TokenFlex mobil uygulaması üzerinden görebilirsiniz. Sayfada restoranları il, ilçe, semt ve restoran tipi gibi seçenekler üzerinden filtreleyerek ihtiyacınız olan üye iş yerlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

TokenFlex’in Geçtiği Marketler

Marketlerde de geçerli olan TokenFlex dijital yemek kartı, gıda alışverişlerini de avantajlı hale getiriyor. Hem ulusal hem de yerel olarak birçok markette geçerliliği bulunan TokenFlex ile market alışverişi yapmak da oldukça kolay. TokenFlex’in geçerli olduğu marketleri görmek için “Üye İş Yeri Bul” sayfasına girebilir; il, ilçe ve semt seçimi yaparak adresinize en yakın marketleri listeleyebilirsiniz.

Neden TokenFlex Tercih Edilmelidir? TokenFlex’in Avantajları Nelerdir?

Çalışanlarınıza yemek parası öderken TokenFlex’i tercih etmeniz hem şirketiniz hem de çalışanlarınız için birçok avantajı beraberinde getirir. Bu avantajlar sayesinde bir yandan vergi muafiyetine sahip olurken bir yandan da çalışanlarınızın memnuniyetini ve verimliliğini artırabilirsiniz.

Kolay Kullanım

TokenFlex tamamen dijital bir yemek kartı olduğu için kullanımı çok kolaydır. Bakiye yüklemelerini online panelden kolayca yapabilirsiniz. Çalışanlarınız ise restoran ve marketlerde telefonları ile temassız ödeme yapabilirler veya eve sipariş ettikleri yemeklerin ücretini kapıda veya online ödeyebilirler. Ayrıca harcama ve bakiye takibini de TokenFlex mobil uygulaması üzerinden kolayca yapabilirler.

Yaygın Üye İş Yeri Ağı

Hali hazırda tüm Koç Topluluğu şirketlerinde kullanılan TokenFlex Türkiye’nin 81 ilindeki 50 binden fazla kullanıcısı ve 25 binden fazla restoran, kafe, market, büfe ve mobil sipariş uygulamalarından oluşan geniş üye iş yeri ağıyla hızla büyümeye devam ediyor. Yaygın üye iş yeri ağı ile TokenFlex, öğle yemeği ya da market alışverişinde tercih çeşitliliği sunarak çalışanlarınıza avantaj sağlıyor.

Çevreye Karşı Duyarlılık

TokenFlex, çevreye karşı duyarlılığı ile de öne çıkan bir yemek kartıdır. Tamamen dijital olduğu için plastik yemek kartı üretmeyen TokenFlex; plastik yemek kartı üretimi, nakliyesi, malzemesi ve kullanımı sürecinde ortaya çıkacak olan karbon ayak izini önler. TokenFlex, kurumsal müşterilerine ve kart kullanıcılarına karbon ayak izini azaltma fırsatı verir.

 

TokenFlex ayrıca Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Amaçlarından olan Sorumlu Üretim ve Tüketim kapsamında, Gıda Kurtarma Derneği ile bir iş birliği yaparak “Gıdaya Değer, İsrafa Son Ver” projesini hayata geçirdi. Proje ile başta Token çalışanları olmak üzere, üye iş yerleri, uygulama kullanıcıları ve iletişim kurulan tüm paydaşların gıda israfı konusunda bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

Kesintisiz Ödeme Deneyimi

TokenFlex, Token Finansal Teknolojiler tarafından geliştirilen ve yönetilen bir yemek kartıdır. Token Finansal Teknolojiler ise yazar kasa ve fiziksel ödeme cihazlarında sektör lideri olmasının yanında Ödero markasıyla sanal POS gibi dijital ödeme altyapıları da sunar. Ödeme teknolojileri konusunda oldukça tecrübeli olan Token Finansal Teknolojiler’in geliştirdiği dijital yemek kartı TokenFlex ile kesintisiz bir şekilde ödeme yapmak ve hızlı ödeme almak mümkündür.

Benzersiz Kampanyalar

TokenFlex, kullanıcıları için, anlaştığı markalar ile ulusal ve lokal kampanyalar yaparak kullanıcılarının TokenFlex bakiyelerini daha verimli kullanmalarını sağlar. Üstelik TokenFlex’in sadece gıda sektöründe değil; kitap, giyim, ayakkabı ve daha birçok farklı sektörde geçerli kampanyaları da mevcuttur. Bu sayede yemek kartı kullanıcıları gıda dışındaki ihtiyaçlarını karşılarken de TokenFlex avantajlarına sahip olur. 

İşveren İçin Vergi Muafiyeti

Çalışanlarınıza yemek desteği sunarak vergi ve prim muafiyetlerinden faydalanabilirsiniz. TokenFlex yemek kartı ile gelir vergisi ve damga vergisinden muaf olmakla birlikte SGK prim indirimlerinden de faydalanabilirsiniz.

Yararlanılan Kaynaklar;

https://www.tokeninc.com/

https://oderopay.com.tr/

 


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English