Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

TikTok’tan MP3’e Dönüştürme Mümkün mü? Evet, SnapTikVideo ile Mümkün

TikTok’tan MP3’e Dönüştürme Mümkün mü? Evet, SnapTikVideo ile Mümkün

 

 

 

 

Meta

 TikTok’taki sesleri kaydetmek mi istiyorsunuz? Bunu, sadece SnapTikVideo’yu kullanarak yapabilirsiniz. İşte karşınızda, SnapTikVideo platformu hakkında dürüst bir inceleme.

 

 

Eskilerin de dediği gibi, bu dünyada imkânsız diye bir şey yoktur. Bu durum, TikTok videolarının sadece seslerini indirmek için de geçerli.

 

TikTok’ta gezinirken, ruh halinize ve duygularınıza uyan bir müziğe denk gelebilirsiniz. Bu müziği tekrar ve tekrar oynatmak istediğinizde ise internet bağlantısı konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Bu durumda, sizlere bir alternatif tanıtmak istiyoruz: SnapTikVideo

 

 

SnapTikVideo TikTok Video Donusturucu ile indirmek istediğiniz her türlü sesleri de videoları da ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Sesleri ve videoları indirmenizi tavsiye ediyoruz çünkü onları hem çevrimdışı bir şekilde dinleyebilir hem de telefonunuzun zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz.

 

Daha fazla bilgi için aşağıdaki yazıyı okuyun.

 

Bölüm 1. SnapTikVideo ile TikTok’tan Ses İndirin

Bölüm 2. SnapTikVideo’nun En İyi Özellikleri

Bölüm 3. SSS (Sıkça Sorulan Sorular)

 

 

Bölüm 1. SnapTikVideo’yu Kullanarak TikTok’tan Ses İndirme Rehberi

Sadece TikTok videolarını indirmenizi sağlayan diğer platformların aksine, SnapTikVideo’yu kullanarak TikTok’tan sadece ses indirebilirsiniz.

 

Bu işlemi yapmanın adımları şunlardır:

  1. İndirmek istediğiniz TikTok sesini açın.

Telefon kullanıyorsanız, indirmek için bir ses bulmak için TikTok uygulamasını açın. Bulduktan sonra, PAYLAŞ düğmesine ve daha sonra da BAĞLANTIYI KOPYALA düğmelerine basın. 

Bir bilgisayar kullanıyorsanız, TikTok’un internet sitesine gidin ve indirmek istediğiniz sesi burada bulun. Mobil cihazlara benzer olarak, sırasıyla PAYLAŞ ve BAĞLANTIYI KOPYALA tuşlarına basın.

 

2. SnapTikVideo’nun internet sitesini ziyaret edin ve kopyaladığınız linki buraya   yapıştırın.

Bağlantıyı panoya kopyaladıktan sonra, cihazınızın tarayıcısını açın ve SnapTikVideo’nun internet sitesini ziyaret edin. Ardından, kopyaladığınız bağlantıyı sitede bulunan arama kutusuna yapıştırın. Arama işlemini başlatmak için İndir butonuna basmayı unutmayın.

 

  1. Format olarak MP3’ü seçin ve indirmeyi başlatın.

Yeni bir sekme açıldığında, indirmek istediğiniz videonun bir ön izlemesinin ve birçok farklı format seçeneğinin ekranda belirdiğini göreceksiniz. Videonun sesini indirmek için format olarak MP3’ü seçin ve tekrardan İndir tuşuna basın.

 

  1. Çevrimdışı bir şekilde dinleyin!

İndirdiğiniz ses dosyasını cihazınızın İndirilenler klasöründe bulabilirsiniz. Kötü internet bağlantılarına elveda deyin! 

 

 

Bölüm 2. SnapTikVideo’nun En İyi Özellikleri

 

Peki, SnapTikVideo’yu TikTok videolarını MP3’e çevirmek dışında özel yapan nedir?

 

SnapTikVideo’nun diğer ücretsiz platformlarda oldukça nadiren bulunan birçok farklı özelliği bulunuyor. İşte, bu özelliklerin en iyilerinden bazıları:

  • Ücretsiz ve Sınırsız İndirme

SnapTikVideo, TikTok video indirme özelliği sayesinde TikTok’taki herhangi bir sesi veya videoyu tamamen ücretsiz ve sınırsız bir şekilde indirmenize izin verir. Müthiş, değil mi? 

  • Filigran Olmadan İndirme

Evet, SnapTikVideo ile TikTok videolarını filigransız bir şekilde indirebilirsiniz. Artık onları gizlemekle uğraşmaya gerek yok.

  • Yüksek Hızda İndirme

Bu platformun ücretsiz olması, yavaş bir indirme hızına sahip olacağınız anlamına gelmiyor. SnapTikVideo ile iyi bir internet bağlantısı kullanarak her türlü dosyayı saniyeler içinde indirebilirsiniz.

  • Reklamsız ve Güvenli

Doğru okudunuz. SnapTikVideo herhangi bir reklam barındırmıyor. Bu nedenle, bu platformun herhangi bir virüs içermediğinden eminiz.

  • Her Cihazı Destekler

Çevrimiçi bir platform olduğundan dolayı SnapTikVideo’yu kullanmak için tek ihtiyacınız olan şey sadece bir tarayıcı.

  • Yüksek Kalitede İndirmeyi Destekler

İndirmek istediğiniz medya dosyasını orijinal kalitesinde indirmek istiyorsanız, o zaman SnapTikVideo’yu kullanmalısınız. SnapTikVideo ile HD kalitede indirme yapabilirsiniz.

 

 

 

 

Kısacası, MP3 indirmek için SnapTikVideo’yu kullanmak mantıklı mı? Evet, mantıklı. Bu platforma 5 üzerinden 5 puan veriyoruz! Birçok farklı TikTok indirici inceledikten sonra, SnapTikVideo’nun bütün bu indiriciler arasından en iyilerden birisi olduğunu düşünüyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

 

SnapTikVideo’yu şimdi deneyin ve sevdiklerinizle paylaşın!


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English