Son Dakika Haberler

Telefon Numarasından Konum Bulma

Telefon Numarasından Konum Bulma

 
 
Telefon Numarasından Konum Bulma, eşini ya da sevgilisini takip etmek isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. Numaradan Yer Tespiti yapmak istediğiniz kişi nereden olursa olsun, 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak takip etmeniz mümkün.
İstediğiniz kişinin nerede olduğunu öğrenmek için ilk olarak ihtiyacınız olan şey, doğru çalışan bir uygulama ya da numara yazarak yer tespiti yapma programıdır. Bu uygulamalarda eşinizi, sevgilinizi, hasta ebeveyninizi, çocuğunuzu ve hatta kendi telefonunuzu takip edebilirsiniz. Ve geofence nedir ve nasıl yararlı olabileceğini merak ediyorsanız, bu makale tam size göre.

Numara Yazarak Yer Tespiti Yapma Programı Neden Kullanılmalı?


Birinin konumunu anlık olarak tespit etmek için çeşitli yazılımları kullanmak, birden fazla sebep içerebilir. Uygulama ve program kullanıcıları genellikle birini takip etmek ve anlık olarak nerede olduğunu bilmek ister. Birçok amaca uygun olarak Telefon Numarasından Yer Tespiti yapmak mümkündür.
  1. Sevgilinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız,
  2. Eşinizin nereye gittiğini merak ediyorsanız,
  3. Çocuğunuzun güvenliğini sağlamak istiyorsanız,
  4. Telefonunuz kaybolduğunda bulmak istiyorsanız,
  5. Hasta bir ebeveyninizi takip etmek istiyorsanız,
Partnerinizin bir başkasıyla takıldığına dair şüpheleriniz varsa Telefon Numarasından Konum Bulma uygulaması sizin için mantıklı bir tercih olacaktır. Zira istediğiniz kişiyi hem anlık olarak takip edebilir, hem de daha önce bulunduğu konumları da görüntüleyebilirsiniz.
Okula giden bir çocuğunuz varsa, eve ulaşana kadar nerelere gittiğini ve hangi konumlarda bulunduğunu takip edebilirsiniz. Ya da aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanız, partnerinizin numarasını sorgulayarak anlık takip yapmanız mümkündür. Bu sayede ihanete uğrayıp uğramadığınız hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Numaradan Yer Tespiti Nasıl Yapılır?

Numaradan Yer Tespiti Nasıl Yapılır sorusunun birden fazla yanıtı bulunmaktadır. Fakat bu yöntemlerin bir kısmı güncelliğini yitirmiş ve güvenlik zafiyeti içeren yöntemlerdir. Yıllardır telefon takip uygulamaları arasında lider konumda olan eyeZy stabil ve kaliteli sonuçlar vermektedir.
Güncel, anlık veri toplamanızı sağlayan eyeZy, amacınıza kısa sürede ulaşmanızı sağlayacak bir uygulamadır. Numaradan yer tespiti yapmak için eyeZy uygulamasını kullanabilir ve hemen takibe başlayabilirsiniz. Diğer uygulama ve yöntemlerin aksine stabil olarak çalışan uygulama, istediğiniz kişiyi dilediğiniz kadar takip etmenizi sağlayacaktır. Bir diğer avantajı ise bu işi tamamen gizli ve belli etmeden yapmanıza olanak sağlamasıdır.

eyeZy Konum Çözümleri Nelerdir?

eyeZy uygulaması Numaradan Yer Tespiti ve konum bulma konusunda oldukça başarılıdır. İstediğiniz kişinin, telefon numarasının ve telefonun konumunu tam adres şeklinde size gösterir. İlgili konuma ne zaman gittiğini, ne zaman ayrıldığını da detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
Herhangi bir temasınız olmadan tamamen gizli biçimde hem geçmiş konumunu hem de güncel konumunu panel üzerinden takip etmeniz mümkündür. Tek dokunuşla istediğiniz kişinin nerede olduğunu anında öğrenebilirsiniz. Ek olarak haritada belirlediğiniz bir alana girdiğinde, otomatik olarak bildirim alırsınız. Bulunduğu konumdan ayrıldığındaysa, yine tarafınıza bildirim iletilir.
Bunun yanı sıra eyeZy’nin size sağlayacağı diğer avantajlar şu şekilde sıralamak mümkün;
  1. Arama geçmişini görüntüleyin,
  2. Rehberindeki kişilere erişin,
  3. SMS geçmişini görüntüleyin,
  4. Whatsapp mesajlarını okuyun,
  5. Snapchat, Instagram, Skype, Telegram ve Facebook gibi sosyal medya uygulamalarındaki etkinliklerini görüntüleyin,
  6. Cihazına yüklü uygulamaları görüntüleyin,
  7. Galerisine göz atarak fotoğraf ve videolarını görüntüleyin,
  8. Tuş kaydedici sayesinde klavyeden yazdığı tüm metinlere erişin.

Birinin Konumunu Bulmanın Diğer Yolları

Birinin konumunu bulmanın farklı yolları da mevcut. Örneğin Whatsapp güncel konum ya da Snapchat harita takibi gibi. Bunun yanı sıra kişinin Instagram’da paylaştığı gönderilerde bulunan coğrafi etiketler, konum güncellemeleri ve benzeri paylaşımlardan da konumunu öğrenebilirsiniz. Fakat bunların hiçbiri Numaradan Yer Tespiti konusunda size fayda sağlamaz. Sadece kullanıcının izin verdiği ölçüde takip edebilirsiniz.

Çok daha özgür bir takip için eyeZy size yardımcı olacaktır. Kişinin anlık konumunu sezdirmeden tamamen gizli bir şekilde takip etmek için kullanabileceğiniz tek uygulama eyeZy’dir.

Çözüm

Çeşitli yöntemlerle birinin konumunu takip etmeniz mümkün olsa da, stabil ve anlık verilere ulaşmanız çok zordur. Ek olarak Numaradan konum bulma için pek fazla alternatifiniz bulunmaz. Eğer 7 gün 24 saat boyunca istediğiniz her an kişiyi takip etmek istiyorsanız; eyeZy tek çözümdür. Numaradan Konum Bulma konusunda milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı bu uygulama, yukarıda sıralamış olduğumuz avantajları fher daim eksiksiz olarak sağlayacaktır.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English