Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tarım Ürünleri İçin En İyi E-Ticaret Paketleri Listesi

Tarım Ürünleri İçin En İyi E-Ticaret Paketleri Listesi

 

Tarım ürünleri için en iyi e-ticaret paketleri hakkında bir liste oluşturmak gerekirse her paketin özelliğine ayrı ayrı göz atmak gerekir. Bu liste sayesinde size en uygun e ticaret paketlerini bulabilir ve tercih edebilirsiniz. Bir işletme için en önemli noktalardan biri güçlü bir e ticaret sitesidir. Oluşturacağımız listede size ve işletmenize özel fırsatları olan paketleri de görebilirsiniz.
Tarım ürünleri için en iyi e ticaret paketleri göz önüne alındığında seçim yapmak zor olabilir. Ancak işletmenizde marka stratejisini oluşturduktan sonra kolaylıkla seçim yapabilirsiniz. Birçok farklı altyapıya sahip olan paketlerde size en uygun olanını bulmak en fazla beş dakikanızı alacaktır.

En İyi E-ticaret paketleri ile En İyi E Ticaret Sitesi Kurma

En iyi e-ticaret paketleri ile en iyi e ticaret sitesi kurulabilir. En iyi e ticaret sitesi kurabilmek için en bir e ticaret platformu seçmek gerekir. Ardından tarım ürünleri işletmeniz için hedef kitleyi belirlemelisiniz. Markanıza bir isim verip daha sonra domain almalısınız. Sipariş karşılama ya da Dropshipping’e yönelim gösterebilirsiniz.
Sitenize bir ödeme aracı bağlayarak, satış odaklı tasarımlar kullanabilirsiniz. Marka stratejisi oluşturarak işletmenizin yapısına karar vermek güzel bir adım olacaktır. Son adımlar olarak da pazarlama kampanyaları ve promosyon etkinlikleri düzenleyebilirsiniz. En iyi e-ticaret paketleri düşünüldüğünde Ticimax altyapılı olan special omni paketi ile bunu kolaylıkla yapabilirsiniz.

En Ucuz E-Ticaret Paketleri

En iyi e-ticaret paketleri arasında uygun fiyatlı olanlar da vardır. Bu paketlerin ucuz olup olmaması içerisinde barındırdığı özelliklere ve altyapı sağlayıcısına göre değişiklik gösterir. Genellikle yeni başlayan kullanıcılar bu tarz paketleri seçtiğinde daha doğru sonuçlar almış olur.
Siz de yeni başlayanlardansanız özellikle tarım ürünleri işletmeniz için en ucuz e ticaret paketlerine yönelebilirsiniz. WordPress e ticaret paketi, en iyi e-ticaret paketleri arasında en ucuz olan paketlerden birisidir. Ayrıca kolay kullanıma sahip olan yönetim paneli ile zorluk çekmezsiniz.
En iyi e-ticaret paketleri için ücretsiz e ticaret sitesi istediğinizde ise ancak ücretsiz deneme hakkı veren paketlerle ulaşabilirsiniz. İdeaSoft altyapılı paketlerde demo içerikler mevcuttur. Bu sayede ücretsiz olarak deneme şansı elde etmiş olursunuz.

1 - WP E Ticaret Paketi

En iyi e-ticaret paketleri arasında wp e ticaret paketi fiyat açısından en uygun pakettir. WooCommerce kendi başına bir e ticaret platformu değildir. WordPress üzerinden çalışan bir eklentidir. WordPress yönetici paneli kolay bir kullanım arayüzüne sahip olduğundan yeni başlayanlar için önerilen paketlerden biridir. E ticaret sitesi fiyatları arasında en uygun olanıdır.
Bu paket sayesinde WordPress CMS kullanarak sanal dükkân açabilir ve uzantılarla özelleştirebilirsiniz. Ancak gelişmiş işlevler için fazla uzantı kullanmak gerekebilir. Bu konuda kullanıcıların dikkatli olması ve bunu göz önünde bulundurması gerekir.
En iyi e-ticaret paketleri içerisinde yer alan bu pakette altyapı olarak WordPress WooCommerce mevcuttur. Ayrıca sektöre özel temalarla beraber 25 adet e posta hesabı içerir. Blog ve içerik yönetimi paneli vardır. WhatsApp siparişi gibi özellikleri de içerisinde bulunduran bu paket Google Merchant Center entegrasyonuna sahiptir.
Bu paket genellikle ilk defa kullanacak ve basit bir kullanım isteyen kullanıcılar için önerilir. Tarım ürünleri satışında yeniyseniz bu paket tercihiniz olabilir. Ayrıca bu pakete sahip olan kullanıcılara hafta içi 09.00 ile 18.00 saatleri arasında telefon ve ticket desteği de sunulur.
En iyi e-ticaret paketleri listesinin başlangıç seviyesi paketidir. Ancak bu paket içerisine domain ve hosting dahil değildir. Bu yüzden kullanıcılar paketi buna göre değerlendirmelidirler.

2 - İdea Entegre E Ticaret Paketi

En iyi e-ticaret paketleri listesinde en çok tercih edilen paketlerden biridir. İdeaSoft altyapısına sahip olan bu paket İdeaSoft’un en çok satan paketlerindendir. Bu paket içerisinde işletmenize özel 20 adet e posta bulundurur. Bu paketi tercih ettiğinizde 7/24 telefon ve ticket desteği alabilirsiniz.
En iyi e-ticaret paketleri ucuzluk sıralamasında ilk sıralarda yer alan bu paket WP e ticaret paketinden farklı olarak birçok özelliğe sahiptir. Ziyaretçi çıkış teklifi, XML entegrasyonları ve sepet sipariş hatırlatma gibi özellikleri vardır. Ayrıca tema için hazır tasarımlar vardır. İdea entegre e ticaret paketi içerisine domain dahil değildir.
Wp e-ticaret paketleri karşılaştırma yapıldığında bu pakette yönetim paneli farklıdır. İdeaSoft yönetim paneli tecrübe edinmiş kullanıcılar için daha çok önerilir. Ancak kullanması zor değildir. Siteniz İdeaSoft sunucularında yer aldığı için çok fazla müşteri erişimine de sahip olabilirsiniz. Kiralık bir yazılım olduğu için siteniz İdeaSoft sunucularında yer alır.
 Yıllık ödeme ile satın aldığınız pakete göre de değişiklik gösterir. E ticarete tarım ürünleri ile giriş yapmak isteyen kullanıcılar bu paket sayesinde kolaylıkla istedikleri sonuçlara kısa sürede ulaşabilirler. En iyi e-ticaret paketleri içinde en uygun e ticaret sitesi bu paketle kolaylıkla tasarlanabilir.

3 - İdea Platinium E Ticaret Paketi

İdea platinium e ticaret paketi en iyi e-ticaret paketleri sıralamasında yukarılarda yer alıyor. Yine İdeaSoft altyapısına sahip olan bir pakettir. Bu paket entegre paketinden farklı olarak birçok özelliğe sahip ve deneyimli kullanıcılar bu özelliklerden dolayı tercih edebiliyorlar. Bu paketi satın aldığınızda en önemli farkı Android ve İOS mobil uygulama hediyesi ile görebilirsiniz.
En iyi e-ticaret paketleri içinde yer alan Ticimax altyapılı bu pakette entegre paketinden farklı olarak birçok özellik mevcuttur. Manuel sipariş ekleyebilme, promosyon sistemi oluşturabilme, kombin modülü ve rakip SEO analizi gibi özelliklere sahiptir. Ancak bu pakette de domain dahil değildir. Yıllık olarak satın alımlarda farklılık gösterir.
Tarım ürünleri için en iyi e-ticaret paketleri istediğinizde en kaliteli olan paketin bu olduğu söylenebilir. Özellikle daha önce site kullanmış yönetim paneline hâkim kullanıcılar için en doğru paketlerden birisidir. Bu paket sayesinde tarım ürünleri satan işletmenize İdeaSoft altyapısının size sağladığı büyük müşteri havuzuna erişmiş olursunuz.

4 - En İyi E-Ticaret Paketleri Arasında Special Omni E Ticaret Paketi

En iyi e-ticaret paketleri dendiğinde en çok özelliğe sahip paket olarak dikkat çeken special omni Ticimax altyapısına sahiptir. Bu paket özellikleri ve Ticimax yönetim paneli sebebiyle profesyonel kullanıcılar tarafından daha çok tercih edilir. Ancak Ticimax’in sağladığı destek hizmetleri sebebi ile ilk defa kullanıyor olsanız bile zorluk çekmezsiniz.
Tarım ürünleri işletmeniz için her şeyin profesyonel ve kusursuz olmasını istiyorsanız bu paket tam size göre olabilir. En iyi e-ticaret paketleri arasında ilk sırada gelen bu paketle işletmenize özel 250 adet e posta hesabı oluşturabilirsiniz. Özellikle çift yönlü pazar yeri entegrasyonları bu paketin en çok dikkat çeken özelliklerinden birisidir.
En iyi e-ticaret paketleri için aranılan tüm özellikler vardır. Büyük pazar yerleri ile ürün, sipariş ve stok gibi entegrasyonlar kullanabilirsiniz. Pakete özel olarak sayfa tasarım sihirbazı ile sitenizdeki her sayfaya özel tasarımlar ve temalar oluşturarak müşterilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Robotik çağrı merkezi entegrasyonu, sosyal medyayla web sitenizi eşleştirerek ürün satışı yapabilme ve muhasebe programları entegrasyonu özellikleri sadece bazılarıdır.
Sayısız özellikleriyle beraber bu paket tarım ürünleri için en iyi e-ticaret paketleri listesinde ilk sırada yer alır. Ayrıca en iyi e ticaret altyapısı olan Ticimax en iyi e ticaret sitesi yapan firmalar arasındadır. Tarım ürünleri işletmeniz için profesyonel bir site istiyorsanız kesinlikle bu pakete göz atmanız gerekir.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English