Son Dakika Haberler

Sünnet Kınası Organizasyonu

Sünnet kınası Asır Organizasyon paketlerimizi inceleyerek hemen size uygun konsepti tercih edebilirsiniz. Ekonomik fiyatlarımız ayrıcalıklı çözümler sunuyor.
Sünnet kınası organizasyonu başvurularınızı 0553 241 40 67 ya da 0216 397 20 02 telefon numaralarımıza yapabilir, ne gibi paketlerimiz olduğunu sorabilirsiniz.  Bahar ve yaz ayları özel sünnet kampanyalarımız sizi bekliyor olacaktır. İstanbul firmasıyız ve kaliteli, sorunsuz hizmetler sunuyoruz. Size özel hazırlanan fiyatlarımızı hemen değerlendirebilirsiniz

Sünnet Kınası Organizasyonu Nedir?
Sünnet olan çocuk ve çocuklar için hazırlanan sünnet kınası organizasyonu, kına yakılması ve eğlence planı şeklinde gerçekleşen bir etkinliktir. Konsept olarak standart sünnet düğünü paketleri, panayır sünnet paketleri ve kapsamlı sünnet paketlerimize benzer. Ancak adetlerimize daha yakın bir şekilde devam eden sünnet düğünü gibi de düşünülebilir.  Kına yakılması da bunu kanıtlayan bir etkinlik ayrıntısıdır.
Sünnet kınası için organizasyon sürecini baştan sona ayarlıyor ve misafirleri sorunsuz şekilde karşılıyoruz.  Yemekli etkinlik ve diğer organizasyon süreçlerini kapsamlı şekilde bulabilirsiniz. Kına organizasyonu sünnet amaçlı olacağında nerede olacağını söyleyerek hemen talepleri iletebilirsiniz.

Sünnet Kınası Organizasyonu Balon Süsleme
Sünnet kınası organizasyonunda balon süsleme en etkili süslemeler arasındadır. Balonlardan oluşan giriş alanı etkinlik öncesinde verilen kararlar ardından şekillendirilecektir. Balonlarla dolu olan salon veya bahçe panayır alanında ekstra güzel bir görüntüyü bu şekilde alabilirsiniz.
Balon süslemeyi hem etkinlik giriş alanına hem de masa sandalye kenarlarına yapıyoruz. Dilediğiniz alanlara özellikle yoğunlaşmak istediğinizde balon süsleme ekibimiz bu alana da yerleşim sağlayacaktır. Sünnet olan çocuk tahtı ile beraber balon süsleme alanına gelerek buradaki taht görünümlü alana yerleşir ve görsel açıdan oldukça etkili bir görüntü almış olursunuz.



Karşılama ekibi arka planında balon süslemesi sünnet organizasyonu için önemli bir kısımdır. Karşılama ekibi ve davul ekibi bir arada sesli bir giriş ve açılış şeklinde gösterişli bir kına etkinliği sağlayacaktır.

Sünnet Kınası Taht & Mehterle Açılış 
Sünnet kınası mehterle açılış yapılan bir etkinlik olarak son derece gösterişlidir.  Mehter ekibimiz taleplerinize göre taht ile sünnet çocuğunu alarak düğün içindeki merkezine götürür.    Asır Organizasyon mehterli açılış ekibi ile beraber davul ekibini de birlikte eğlenceli bir gösteri haline dönüştürecektir.

Mehter marşı ile tahtta hareket eden ekip önünde davul ekibimiz yer alacaktır. Bayraklı destek ve karşılama ekibimiz, isteğe göre diğer gösteri ekipleri de bu bölümde dahil olabilir. Palyaço gibi etkinlikler genellikle organizasyonun ilerleyen dönemlerinde gerçekleşmektedir.
Organizasyonda her bölüm için eğlenceli ve birbirinden güzel ayrıntıları bulabilirsiniz.  Kına etkinliğinde ilerleyen aşamalarda kına da yakılarak eğlence kaldığı yerden devam edecektir.

Sünnet Organizasyonu Dans Ekibi
Sünnet organizasyonu yaparken dans ekibi talebinde bulunabilirsiniz. Roman havası dans ekibi ile birbirinden güzel dansçılarla sünnet kınası organizasyonu devam edecektir. Geleneksel etkinliklere ek olarak aşağıdaki sünnet organizasyon kampanyaları da etkili sonuç verecektir:
  • Mevlit okutmalı dini organizasyon kınası
  • Kır sünnet düğünü organizasyonu
  • İslami sünnet paketleri
  • Sihirbazlık temalı sünnet paketleri
Söz konusu etkinlik ve kampanyalarımız, İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ile bazı civar ilçelerde geçerlidir.  



Sünnet Kınası Paket Seçimi Nasıl Yapılır?
Sünnet kınası seçimi yaparken yemekli ve yemeksiz etkinlik paketleri şeklinde ayrım olabilmektedir. Yemekli bir davet istediğinizde etli ve tavuk menülü paketlerimizden yararlanabilirsiniz. Her türlü yiyecek içecek ve tatlı ikramı yanında aşçı ve garson hizmetleri de veriyoruz.

Sünnet organizasyonunda paket içeriklerini internet sayfamız ve telefon numaramızdan öğrenmelisiniz. Akıllarda kalıcı bir sünnet organizasyon çeşidi taleplerinize uygun seçeneklerle sunulmaktadır.  

Modern Sünnet Paketi 

Özel Sünnet Köşesi Hazırlanması ( Full set ve seçenekli )
Gümüş Beyaz Döşemeli Sünnet Tahtı
4 tane Modern Konseptli Personel ( Fötür ve Papyonlu ) 
Taht Etrafına İstenilen Renkte Balon Süsleme 
Kapı Girişine İstenilen Renkte Kemer Balon
Etrafa Papatya Balon Süsleme 
1 tane Sihirbaz ( 1 saat gösteri ) İnteraktif 
1 tane Palyaço ( sosis balon - yüz boyama - yarışmalar)
1 tane içi dolu pinyata 
30 tane Türk bayrağı
Konfeti ve Volkan 
Pamuk şeker ve Popcorn Arabası ( sınırsız ) 

YENİ SÜNNET ORGANİZASYON FİYAT VE İÇERİKLERİ İÇİN ASIR ORGANİZASYON WEB SİTESİNE BAKINIZ https://asirorganizasyon.com/17-sunnet-dugunu-organizasyonu.html

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English